Tetoválást szeretnék! Hogyan vágjak bele? Többi lent.
Már kinéztem a tetoválót is, kivel szeretném megcsináltatni, viszont fogalmam sincs, hogyan kezdjek bele. Nem tudok csak úgy beugrani hozzá a szalonba mert pesti, én meg miskolci vagyok. E-mail-t írnék, de azt hogy fogalmazzam meg? Időpontot kell benne kérni? Meg a terv megvan milyen tetkó legyen, de mégis azt szeretném, az ő stílusa köszönjön vissza, ő rajzolja meg. Ezt hogy fogalmazzam meg?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Pl.:
Szia!/Jó napot!
Régóta keresek olyan tetoválót, akinek egyedi stílusa tetszik. A Facebookon/ x fórumon/ y ajánlotta, hogy nézzem meg a munkáidat.
Nagyon szeretnék egy z tetoválást, amiről képet küldök, de szeretném, hogy a te stílusod szerint legyen megrajzolva. Ez megoldható?
Sajnos a távolság miatt személyesen nem tudok a szalonba bemenni, de ha kapok időpontot, akkor szívesen elmegyek egyeztetésre is.
Én mindig valami hasonlót írtam. Nem kell ezen stresszelni.
pontosan úgy, ahogy leírtad :)
"szia xy!
szeretnék egy tetoválást készíttetni veled színesben /feketében. alapként erre a mintára gondoltam, de kérlek dolgozd át a saját stílusodban.
a mérete ...cm X ...cm körül legyen.
kérlek írd meg, hogy mikor mehetnék, hány alkalom lenne, és mennyi lenne az ára kb. ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!