Miért varrat valaki fülcimpára?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy srácat akinek a fülcimpáján egy 96-os szerepelt azt értem hogy a születési éve lehet de hogy mi értelme van ezt felvarni? Mi a jelentősége?2018. szept. 5. 15:48
1/3 anonim válasza:
Ennyi erővel a hátára se varrasson senki,mert azt sem sűrűn látja.
2/3 anonim válasza:
Cimpára olyan szempontból nem előnyös, hogy kicsi, vékony a felület. Az ott lévő tetkók hamarabb folynak meg, kopnak ki, aztán leginkább egy kis koszfoltra fog hasonlítani a tetoválás. Persze, ha az illetőnek ezen a helyen tetszik, csináltasson oda, mindenkinek szíve joga :)
3/3 anonim válasza:
Lehet szép ha jól van megcsinálva. Mondjuk egyet értek az előttem szólóval , csak is egyszerű geometrikus minták jók ilyen helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!