Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek? Tobbet lent

Szerintetek? Tobbet lent

Figyelt kérdés
Edesanyam elhunyt es a csalad az emlekere egy kozos tetovalast szeretne kesziteni. Nem az a lenyeg h ugyanolyan legyen mindnekinek hanem ugye mindenkinek a sajat kis Anyaval valo kozos dolga lenne rajta. Az a baj h otletem sincs hogy mit varassak magamra. Nagyon szerette a macikat es volt egy macija amit kulonosen ezert ez is egy opcio h azt lerajzolom es azt, de opcio meg az is h az emlekere ultettunk egy fat a kedvenc helyen es ennek a kordinatait is magamra varratnam szivesen. Hozzatok melyik allna kozelebb? Az otleteknek is nagyon orulok :D es koszonom a valaszokat elore is

2018. szept. 2. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

"Hozzatok melyik allna kozelebb?"

Rajtunk lesz a tetoválás?

Mi édesanyánk?

Nem.

Akkor mit számít az, hogy hozzánk mi állna a legközelebb?

Mindkét öltet, amit írtál nagyon aranyos, az a lényeg, hogy a tetoválás személyes legyen, ennek fényében a legellenjavallottabb dolog mások véleményére hallgatni.

Őszinte részvétem, biztos nagyon szép lesz a tetoválás. :)

2018. szept. 2. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindkét ötlet nagyon jó szerintem, akár lehetne mindkettőt is, pl a kordinátát a maci alá.
2018. szept. 3. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat :D
2018. szept. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!