Egy ilyen tetoválás mennyibe kerül kb?
Sziasztok! Ezt a logot szeretném majd tavasz körül magamra varratni: [link]
10x5 cm környékén gondolkozom alkar belső felére úgy, hogy az egész csak kontúr lenne (tehát a V8, illetve a felirat is). Ez kb mennyibe fog kerülni (tudom, hogy minden szalon más árral dolgozik, de nagyvonalakban lehet tudni)? Illetve, mivel első tetoválásom lenne, tudnátok pár dolgot mondani? Mennyire kellemetlen, van-e olyan időszak, amikor érdemesebb csináltatni (pl gondolom nyáron nem a legjobb a fóliázás miatt)?
1. Szerintem maximum pár tízezer Ft-ból kijön, de inkább ilyen 15-20k-ig bezáróan, még egy jobb helyen is
2. Ha megvan a biztos elhatározás, akkor szerintem mindegy, hogy mikor varratod fel. Sokkal inkább meghatározó, hogy mikorra kapsz időpontot.
3. Alkarra is kellemetlen, de ott is kibírható.
4. Kinek melyik rosszabb, van, akinek a kontúrozás, van, akinek a színezés. Mivel más a fej, más érzésre is ez a kettő.
Az ára szerintem 12-16ezer forint, ha lehet olyan helyre menj, ahol nem csak egész órákkal, hanem fél órákkal számolnak, mert valószínűleg 1,5 óra lesz egy ilyen, ebben a méretben.
Bár alkar belső felén nincs még tetoválásom, de szegycsonton van, elvileg az sokkal jobban fáj, de lányként mondom, hogy (oké nem a legkellemesebb) kibírható simán. A fájdalomtól ne félj, inkább olyan zavaró érzés lesz. Sokat segít, ha az elején nem nézel oda, nem készülsz rá, hogy na ez most fog fájni.
Nincs baj azzal, ha valaki nyáron tetováltat, csak jobban oda kell figyelni az ápolásra, meg a strand ki lesz lőve utána egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!