Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Naptól kipirosodik a tetoválás...

Naptól kipirosodik a tetoválásom? Csuklóm fölött, mitől?

Figyelt kérdés
mostanában ritkán miután nap érte kipirosodik pár percre s utána vissza áll a bőr szinére, mitől lehet ez? Segitsetek légyszives, mert ez a 3dik tetóválásom s még nem volt vele bajom. A csúklom fölött van a tetóválás..

2018. aug. 15. 20:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, 1 hetes a tetoválás.
2018. aug. 15. 20:48
 2/5 SzilKa ***** válasza:
2-3 hétig nem is érhetné közvetlen napsütés! Utána is védeni kell naptejjel. Még teljesen friss új a hámréteg (ha lehámlott), még szép, hogy megég...
2018. aug. 16. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Nincs most lehetőségem, hogy naptejt vegyek, más lehetőség nincs? s kell dolgozni menjek s eléggé napos idők vannak, probálom védeni, elrejteni a naptól amennyire csak tudom. Épp, hogy haza jussak vagy eljussak dolgozni, máshová nem is megyek, hogy minnél hamarabb begyógyuljon..
2018. aug. 16. 14:10
 4/5 Oozy válasza:
Nevetni fogsz, rajtam egy harisnyanadrág levágott szára van, ha úton vagyok (a vastagabb fajtából). Testszínű, nem feltűnő. Talán egy nem használt hosszú ujjú pólód neked is van, aminek levághatsz annyit az ujjából, hogy takarja a tetoválásod. 21 nap, amíg a bőr teljesen megújul, addig érdemes védeni.
2018. aug. 16. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A nap szó szerint ki tudja szívni a tinta színét. Mint egy újságpapírt, amit kinn hagytál az ablakban...

Friss tetoválásra naptejet én nem kennék, én egy kis vazelin+folpack kombóra szavazok, lucskos lesz, de legalább nem éri nap.

De ne nagyon dunsztold be, mert az is árthat.

2018. aug. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!