Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Munkahelyen nem szabad látszód...

Munkahelyen nem szabad látszódni a tetoválásnak?

Figyelt kérdés

Tetoválást szeretnék, és a néhány munkahelyen nem szabad látszódnia a tetoválásnak. Egész karomra szeretnék tetoválást, vagy csak a csuklómra. Mivel tudhatnám ezt eltakarni, hogy ne látszódjon.

Köszönöm a válaszokat.

2018. aug. 9. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Oda latan lehet, viszont mig folia van rajta, erdemes teljesen eltakarni.

Nekem a fonokom nem engedve, hogy a vevok akar egy pillanatra is meglassak a folpack daraboto a kezemen, elvegre bolti elado vagyok,nem valami bizalomberjeszto az elelmiszeker kozott ez a latvany.

2018. aug. 10. 07:43
 12/18 A kérdező kommentje:
07:43: de mivel takarjam el ha rajta van a fólia?
2018. aug. 10. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Vekony hosszu ujjuval, amibe nem sulsz bele? Ne legyel mar ilyen eletkeptelen..
2018. aug. 10. 11:00
 14/18 A kérdező kommentje:
40 fokban hosszú ujjúban? Megdöglök felújjó trikóban nem még hosszú újoban
2018. aug. 10. 13:45
 15/18 Metionin ***** válasza:
Azért kérdeztem, hogy mik a terveid, mert nem mindegy hogy bolti eladónak, banki alkalmazottnak, ügyvédnek, pincérnek stb. készülsz-e vagy mittudomén mérnöknek, szobafestőnek, informatikusnak vagy akárminek. Előbbi szakmáknál ugyanis általában nem viselhetsz látható helyen tetkót. Annak neked kell utánanézned, hogy a terveid között szereplő munkahelyek hogy fognak a tetkóhoz állni. Írtad hogy tescoban fogsz dolgozni. Van szabályzat a külső megjelenésedre? Említve van benne a tetkó?
2018. aug. 10. 16:14
 16/18 Metionin ***** válasza:
Ja, a takarásról: minimum 2 hétig alapból takarnod kell mert nem érheti napfény. Én úgy csináltam hogy levágtam egy vékony pamut zokni szárát és azt ráhúztam. Simán levágod egy már nem használt cicanadrág szárát vagy vékony felső ujját, ráhúzod azt cső. Ezt a fóliára is ráhúzhatod és rá is kell amíg rajta van a fólia és úgy mész ki.
2018. aug. 10. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyivákolsz a meleg miatt, akkor ne nyáron 40 fokban csináltass tetoválást.

Sem a szalonok, sem a tetoválók nem szaladnak sehová, úgyhogy nyugodtan megcsináltathatod novemberben is, akkor nem lesz cink a hosszú ujjú.

Addig legalább te is átgondolod még néhányszor.

2018. aug. 10. 17:01
 18/18 Metionin ***** válasza:
+ nem biztos hogy ilyenkor már kapsz időpontot nyárra.
2018. aug. 10. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!