Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elsosorban azok velemenye...

Elsosorban azok velemenye erdekelne, akiknek van tetovalasuk, vagy tetovalnak. A foliazasrol mi a velemeny? A tobbi lent.

Figyelt kérdés

Ma reggel csinaltattam tetovalast,es megkerdeztem par olyan ismerosomet,akiknek van tetovalasuk,hogy mi a velemenyuk a foliazasrol,de mivel ahany embert kerdeztem meg annyi kulonbozo valasz jott,igy ugy dontottem utana olvasok neten. Nahat az interneten megjobban megoszlanak a velemenyek,mert sok helyen azt irjak,hogy harom napig foliazzam,reggel este mindig..sokan meg aztmondjak,hogy eleg csak este,meg amugyis most meleg van,csak beizzad(az teny,hogy jobban esik ha szabadon van) meg jobban gyogyul es csak akkor foliazzam az esten kivul ha olyan helyen vagyok. De mi szamit "veszelyes" helynek egy Frieden tetovalt szamara,ha nem foliazik ? Most en Pl egy SzuperMarketben dolgozom,ott nemhiszem hogy kellene,DE hosszu nadragban kell lennem. De holnap pl ugyeket kell inteznem,es busszal fogok kozlekedni,a varos es a busz az olyan helynek szamit,ahol foliaznom kellene ?

Es megegy utolso kérdés:

Egyebkent miert nem lehet vizes a tetovalas? Vagyis miert nem azhat fel ? Mitortenik ha felazik ?

#tetoválás #uj tetovalas #folia.
2018. júl. 31. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Én első éjjel hagyom rajta a fóliát. Kérdeztem én is sok embert, ugyanúgy voltam,mint Te. :D

Végül a tetováló nőci mondta, hogy teljesen oké, és hogy ajánlott így, hisz váladékozik elsőre, vérzik. Éjjel beleragad a szösz és ha sokat van fólia alatt ezért ki is jöhet a festék.

Másnaptó levegőzik (könnyebben is gyógyul) , kenegetem.

Elsőt fóliáztam 2-3 napig, minőségben semmi különbség nincs a többi hárommal, amit nem.

2018. aug. 2. 19:59
 12/12 A kérdező kommentje:
PandaCicca,köszönöm a választ,azóta nekem is lett megegy,és azt már én se foliaztam,csak este..ugyanolyan szépen begyogyult :) igen,nehéz ez,ahány ember annyi vélemény..de még tetovalok terén is :D én személy szerint mind a kettőt megértem,hogy mi szól mind a kettő ellen és mellett,igazából nekem is mind a kettő szép lett,amit foliaztam végig és az is amit csak este :D
2018. szept. 22. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!