Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Pár hetes tetoválást már...

Pár hetes tetoválást már lehet lézerezni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon más lett a takarás mint elképzeltem. Egy kicsi tetoválás lett takarva. Lett a karomon egy 5*7 centis sötét szürkés kékes folt. Felette van folytatás azzal semmi bajom. Ez se csúnya de nem az én világom.

Jó ötletnek tűnt. Tudom hülye voltam.nem kérek kioktatást!

Arra lennék kíváncsi mennyi idö az mikor érdemes már lézerrel eltávolítani? Ez most 2 hetes még nem gyógyult be teljesen .

Kb hány alkalom után látszik eredmény?

2018. júl. 25. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom az első fél évben nem érdemes :( illetve amég teljesen le nem gyógyul...sajnos én is a megjártam ez kétszer ekkora tetoválással :( a hány alkalom kérdéses, főleg mert kék, takaráshoz minimum 3-4 szerintem, teljesen viszont 5-10, de több is lehet, a kék makacs :(
2018. júl. 26. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
2018. júl. 27. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
kedves második, ezzel nem kéne viccelődni, sokaknak komoly pszichés problémákat okoznak a hasonló esetek, igaz, mi vagyunk a hibásak, de ettől még nem vicces.
2018. júl. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!