Valaki hozzáértő tudna segíteni?
Ó anyám... ez nem valami jó.
A táska elmegy, de a festékeket legfeljebb csak a műbőrön való gyakorláshoz használhatná... a táp túl csicsás, valószínűleg nem valami jó. A pedál, kord,...stb-kről semmi infó.
Ha jót akarsz, tehát minőségit, akkor [link]
Vagy még [link]
Ha nem akarnál ennyit rászánni, akkor keress fel haszált gépekkel kapcsolatban fórumokat, oldalak, facebook csoportokat. Ha fém csőrrel dolgozna, akkor pucolószett és fertőtlenítő (tehát egy autokláv) is kell, szóval akkor inkább már eldobhatót. Gyakorláshoz jó a fém cső.
Ha gyerekek mellett marad ideje, akkor gyakoroljon gyakorlóbőrre, fotózza és ha tényleg jó, akkor küldje el az egész portfólióját szalonokhoz. Sufnizni nem érdemes. Otthon meg nem tud annyi higiéniát fenntartani illetve annyi támaszt, széket, tartót, állványt és a többit jól tárolni. Szóval, a két gyerek előbb utóbb ovis, sulis lesz, és tud vele többet foglalkozni, ha pedig szalonképes lesz, akkor szalonban tud dolgozni, ami sokkal jobb és biztonságosabb is.
De ne sufnizzon!
Kedves kérdező!
Feltettél egy kérdést és én azt javasoltam neked, hogy hozzáértő szakembertől kérjél tanácsot személyesen, aki minden kérdésedre tud válaszolni. Ráadásul itt bárki bármit írhat, és ezzel nem akarok megbántani senkit, de nyilván sose tudhatod, hogy ki gépel a monitor előtt.
Én segítőszándékkal írtam, te meg itt le szólsz engem. Inkább leszek okoskodó, mint egy olyan ember, aki megbánt másokat, főleg olyanokat, akik segíteni akarnak neki. Gratulálok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!