Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tapaszt leszedése tetoválás...

Tapaszt leszedése tetoválás után 2 nappal?

Figyelt kérdés
Helló! Szerdán varrattam életem első mintáját, nagyban föl is készültem fóliával, bepanthennel és antibakteriális szappannal, hogy minden rendben legyen a gyógyulással. Több szakaszban lesz befejezve, tehát még nincs teljesen készen a tetoválás. A varrás végeztével ilyen tapaszt kaptam rá, amit mint olvastam 5 napig nem szabad leszedni, viszont nekem eléggé macerás a festéket kiszedni alóla, mert viszonylag sok távozik a bőrömből és a minta szélénél is kezd picit lejönni a tapasz. Szeretném leszedni és helyette inkább fóliáznék, de nem tudom ez jó ötlet e...

2018. jún. 29. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Hívd fel a tetoválódat és ő elmondja a teendőket.
2018. jún. 29. 07:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel nagyon sokat segítettél...tényleg, köszönöm! nekem eszembe se jutott volna...
2018. jún. 29. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:

De miért akarnál alóla bármit is kiszedni?

Ebben a fajta fóliában pont az a lényeg, hogy nem kell kencézni, nem kell szenvedni vele, öt napig ott van, nem piszkálod. Ha letelt az öt nap és leszeded, na majd utána kell lemosni azt a festéket, amit kilökött magából.

Lehet, hogy csúnyán meg ijesztően néz ki, de ne aggódj, nem lesz semmi baja.

2018. jún. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!