Sminktetoválást csinálnak tizennyolc éves kor alatt?
Ne csináltass olyan hülyeséget...
Szánj rá 10 percet naponta, azt le lehet törölni és sokkal szebb mint a sminktetkó.
A kor teljesen mindegy...a lényeg, hogy 18 fölött is nagyon gáz.
Én eddig sminktetoválást eddig csak klimaxos roma nőkön, vagy nyóckeri prostikon láttam.
Nem mondom, hogy ebből a tetoválás fajtából nem létezik szolidabb verzió, de akkor is szörnyű szerintem.
Egy ful glam makeupot elkészítek kevesebb, mint 10 perc alatt.
Egy alap hétkó
.....Egy alap hétköznapi smink pedig talán 3-5 perc alatt is megy.
Felesleges ezért egy örök életen át tartó borzalmat az arcodra varrni.
Igénytelen, és a komoly emberek közösségében nagyon gáz.
Igen, csinálnak.
De csak akkor ajánlott, ha nagyon gyenge a szemöldököd színe és a sűrűsége is, illetve ha egyáltalán nincs. Van ismerősöm, aki pont ilyen okból tetováltatta ki a szemöldökét, mivel úgy nézett ki szegény, mint akinek nem volt és nem akart ezzel minden egyes nap vesződni, nem is beszélve arról, hogy sokat jár úszni. Más, ha valaki csak azért sminktetováltat, hogy menő legyen és más, ha azért, amiért létre lett hozva. Akinek dús a szemöldöke, annak nem érdemes. Könnyű szedni, vagy akár festeni is, ráadásul fazonra is bármikor átalakítható.
A sminktetoválást 16 éven alul csak bizonyos mesterkozmetikusok, vagy plasztikai sebészeten (magánklinikák) tevékenykedő sminktetoválók vállalják el és ők is inkább 14 éves kor felett. (Természetesen szülő beleegyezéssel és jelenléttel.)
73%-os, tájékozatlan vagy.
Manapság, ha egy igazán jó szakemberhez megy sminktetoválásra valaki, olyan lesz a végeredmény, hogy hacsak nem nézed meg jobban nagyítóval, azt hiszed eredeti. Itt most természetesen szemöldöktetoválásról beszélek. Nekem szükségem volt rá, mert borzasztó ritka, és szőke a szemöldököm, miközben a hajam évek óta sötét színűre van festve. Nekem kiábrándító minden reggel "szemöldök nélkül" ébredni. Macera vesződni csak ezzel több percet, hogy természetesnek tűnő, szép formát sminkeljek. Elegem van belőle.
Nemrég jártam egy mesterkozmetikusnál tetováltatni, és gyönyörű munkát végzett. Manapság nem életre szóló rusnya smintetoválásokat készítenek, csak az ember ne olyan helyre menjen, ahol 20 ezerért odavarrnak valami förmedvényt. A mostaniak mivel nagyon természetesnek kell tűnjenek, nagyon finom munkák, és örülhet az ember, ha 2 évig tart, aztán frissíteni kell.
Nézz meg néhány képet a hölgy munkáiból, csak hogy lásd mit nevez ma egy igazán jó szakember sminktetoválásnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!