Hova érdemes az első tetoválást?
Sziasztok!
Hova érdemes az első tetoválást?
Tudom,hogy ez sok mindentől függhet, milyen a mérete vagy ilyesmi. Vagy hol nem fájna az első?
Lehetőleg jóllátható helyen,nem divatból. A betegségem leküzdése végett szeretnék ennek egy emléket hagyni.
És túl nagyot sem akarok.
Köszönöm ezt a rendkívül különleges választ. :)
Esetleg más?
Ne foglalkozz az eddigi valaszolókkal. H**lyek. Ellégé borzasztó hogy sokan még mindig nem fogadjak el azt hogy mások tetováltatnak. De érdekes módon akinek van tetkója az sose szól be egy nem terováltnak. De na van 1-2 bohoc mint az előző válaszolók ... Egyébként azokon a területeken fáj a legkevésbé ahol sok izom,zsír van a csont és a bőr között. És ott fáj nagyon ahol már szibte egyből a csont van a bőr alatt. Azaz fájdalmas: bokacsont,kézfej,koponya,nyak(a nyak nyilvan nem azert mert egyből ott a csont a bőr alatt mielött még valami okos belekötne XD), lábfej,gerinc mentém,szegycsont, a melkhas is eléggé jájdalmas mert ugye ha nincs nagy mellizmod akkor berezonál a csontal és fáj de nyilvan minnel kidolhozottabb a mellizmos annál kevésbé fáj
Kevésbé fájdalmas: váll, kar,vádli stb..
Ha azt szererned hogy látszódjon én a helyedbe a kart vagy a vádlit választanám 😃 .
És meg itt lesz egy kis ábra is 😁 :
Bocsi a felrenyomáskert de telorol vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!