Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ez anyagiakban...

Szerintetek ez anyagiakban mit takarna? (Mennyibe kerülne? ) Kép lent

Figyelt kérdés

A kép :

[link]

"Abc" helyett értelemszerűen szó lesz (3 betűs)

Nyakra lenne ,nagyjából 7x7cm körüli, kicsit vékonyabb lenne ,mint a képen.

Nyilván nem várom el ,hogy profi tetoválók válaszoljanak,de biztos van itt olyan aki nálam jobban otthon van a témában.

Persze,elmehetnék üzletekbe rákérdezni,de ilyenkor (este 11után írodik/íródott a kérdés) nem lenne értelme megindulni és mivel a legközelebbi nagyváros 40perc kb busszal jóval kényelmesebb ide kiírni a kérdést.

Ismerősöket kérdeztem ,de ahány ember annyi válasz.

Úgy átlagban 6-7000Ft körül mondták.

Van akinek nagyon nagy (12x6cm-s) betűt szívvel együtt 5000Ft-ért csináltak ,de olyan is akinek 1 darab kb 4x4cm-s szívet (sima körvonal,kitöltés nélkül)

15.000Ft-ért.

Szóval megköszönném ,ha leírnátok (lehetőleg olyanok ,akiknek van fogalmuk róla és nem csak valamelyik ismerősük ismerősétől félfüllel hallottak valamit) ,hogy szerintetek mire számítsak.

Előre is köszi.

2018. jún. 4. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

En azert otthon vagyok a temaban 30db tetovalassal. :)

Tehat. Az ismeroseid sem mondtak rosszul, ebbol azt kell leszurni, hogy annyira valtozo, hogy hihetetlen. Attol fugg kihez mesz, nagyon profihoz vagy csak atlagoshoz.. Nekem a kulccsontomon vannak irasok ketoldalon, ez volt 7000ft 6evvel ezelott.. De a lotuszom az meg 15...

Nem kell elmenned tetovaloszalonba erre rakerdezni, inkabb irj rajuk. Akit ajanlanek az Any Lane. Facen keress ra.

2018. jún. 5. 06:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. jún. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!