Szerintetek ez anyagiakban mit takarna? (Mennyibe kerülne? ) Kép lent
A kép :
"Abc" helyett értelemszerűen szó lesz (3 betűs)
Nyakra lenne ,nagyjából 7x7cm körüli, kicsit vékonyabb lenne ,mint a képen.
Nyilván nem várom el ,hogy profi tetoválók válaszoljanak,de biztos van itt olyan aki nálam jobban otthon van a témában.
Persze,elmehetnék üzletekbe rákérdezni,de ilyenkor (este 11után írodik/íródott a kérdés) nem lenne értelme megindulni és mivel a legközelebbi nagyváros 40perc kb busszal jóval kényelmesebb ide kiírni a kérdést.
Ismerősöket kérdeztem ,de ahány ember annyi válasz.
Úgy átlagban 6-7000Ft körül mondták.
Van akinek nagyon nagy (12x6cm-s) betűt szívvel együtt 5000Ft-ért csináltak ,de olyan is akinek 1 darab kb 4x4cm-s szívet (sima körvonal,kitöltés nélkül)
15.000Ft-ért.
Szóval megköszönném ,ha leírnátok (lehetőleg olyanok ,akiknek van fogalmuk róla és nem csak valamelyik ismerősük ismerősétől félfüllel hallottak valamit) ,hogy szerintetek mire számítsak.
Előre is köszi.
Szia.
En azert otthon vagyok a temaban 30db tetovalassal. :)
Tehat. Az ismeroseid sem mondtak rosszul, ebbol azt kell leszurni, hogy annyira valtozo, hogy hihetetlen. Attol fugg kihez mesz, nagyon profihoz vagy csak atlagoshoz.. Nekem a kulccsontomon vannak irasok ketoldalon, ez volt 7000ft 6evvel ezelott.. De a lotuszom az meg 15...
Nem kell elmenned tetovaloszalonba erre rakerdezni, inkabb irj rajuk. Akit ajanlanek az Any Lane. Facen keress ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!