Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ti honnan szereztetek ötletet/...

Ti honnan szereztetek ötletet/inspirációt a tetkótokhoz?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nézegetem a tetkókat, suliba, minden este úgy alszom el, de egyszerűen nem találtam olyan mintát/ötlet ötvözetet amit szívesen látnék magamon. Vannak tervek, de nem vagyok benne 100%ig biztos egyelőre, úgyhogy ennek idő kell. ( csak fekete tetkó jöhet szóba, kicsi fehérrel). Nézem pinteresten őket, fb csoportokba( a legtöbb ott nem is jön be) youtube, stb. Szeretnék tetkót meg uncsi a sima bőr, de nem találok még megfelelőt. Viszont ezért lesz jó hogyha varratásra kerül sor, mer több ideig gondolkodtam az adott mintán magyarul kevésbé bánnám meg, ilyen dologba nemszeretnék kapkodni, csak kezdek megijedni hogy nincs olyan ami nekem tetszene. Fantáziám nemnagyon van sajnos:D Szóval a kérdése(i)m az lenne, hogy ti honnan szereztetek ötleteket, és hogy döntöttétek el hogy ti igen, ezt akarjátok?

Köszi a válaszokat

17f

2018. máj. 28. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először azt kéne kitalálnod, hogy mit szeretnél vele kifejezni, mit jelképezzen a számodra. Ha ez meg van, akkor már antetováló is tud segíteni abban, hogy az elképzelésedet hogy lehetne vizuálisan megjeleníteni.
2018. máj. 30. 00:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2018. máj. 30. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!