Van BP-en olyan tetovalomuvesz, aki striakat tetoval borszinure?
Miután a stria kifakult fehérre, akármelyik tetoválóművész el tudja fedni, bár ezt szokták orvosesztétikailag is csinálni. A baj vele az, hogy a tetovált terület nem barnul, nem sápad, mindig egy színű lesz. Így ha stria eltüntetés a cél, akkor inkább a kezelések. Idő után el lehet tüntetni őket. Léteznek gépi kezelések és vannak krémekkel, olajokkal, vitaminokkal történőek. Az eredmény lassan alakul ki. Ha gyors megoldást akarsz, akkor plasztikai sebész. Igaz, a tetoválásnál drágább, de jobb is :)
Ha viszont mégis csak tetoválással fednéd el, akkor ne úgy tedd, hogy bőrszínű festékkel, hanem kreatívan erős, vagy élénk színekkel, ábrákkal.
Tetovalokent en nem ajanlanam neked. Ahogy az elottem szolo is emitette, a borod szine valtozhat, ha barnulsz/szolizol, de a tetkoe nem fog, vagy ha igen, akkor se a boroddel (rossz esetben meg be is eghet, besargulhat a barnulastol, mert a borszinekben sok feher pigment van).
Raadasul a striaknal mar mas szerkezetu a bor, a felulete sosem fog megvaltozni, az mindenkepp latszani fog tovabbra is. En biztosan nem vallalnek el ilyesmit. Lattam en is a cikket es a fotokat, de engem nem gyozott meg.
Viszont szepen lehet oket fedni rendes tetkoval. De ha alapjaraton nem tetovaltatnal soha, csak a csikokat szeretned eltuntetni, akkor a tetkot egyaltalan nem ajanlom, nem leszel tole elegedettebb magaddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!