Henna tetoválás színei?
Szeretnék rendes tetkót, de még nem érzem magam rá készen, és először henna-t próbálnám ki.
Hányféle szín közül lehet választani, és melyek azok?
Melyek a jó minőségű festékek? (Márkára gondolok itt)
Mennyire lehet élethű tetoválásnak nézni?
Fekete hennáról hogy kell allergia tesztet csinálni?
Illetve Baranya megyében hol lehet beszerezni hennát?
Szia! Ha bőrre szeretnél hennát akkor csak a természetes hennát éri meg megvenni, a fekete hennára nagyon sokan allergiásak tudnak lenni/sok más vegyi anyag van még benne. A természetesnek a bőrödön vöröses színe van, de lehet sötítíteni.
De még ha sikerül besötíteni a színt, akkor se néz ki úgy mint egy igazi tetoválás. Én fekete hennát a hajamra használtam eddig, hogyha mégis úgy döntesz, hogy a bőrödre azt használod előtte tehetsz pár pontot a kezedre és ha van valami allergiás reakciód a következő 1 órában (éget például) akkor azonnal mosd le. Nem tudom hogy hol lehet kapni a környékeden, én bioboltbol szoktam venni, márkát most nem tudok neked mondani sajnos. Remélem tudtam segíteni😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!