Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nemrég csináltattam a karomra...

Nemrég csináltattam a karomra tetoválást. Csak bennem van ez a féltség?

Figyelt kérdés

Kb másfél hete csináltattam az első tetkómat. Kb 5x5cm és nem merem megmosni, vagyis csak ép hogy érje a víz

Bennem van a féltség hogy lemosódik (gondolom ilyen nem létezik, csak idővel kopni fog)

Csak en vagyok ennyire szerencsétlen?

2018. máj. 18. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én őszintén nem vagyok jártas az ilyesmiben, de biztosíthatlak, hogy nem jön le:D. A bőröd alatt van a tetoválás. (rövid amatőr megfogalmazás, de a festék nem a bőröd felszínén van így nincs miért aggódnod)
2018. máj. 18. 21:07
 2/3 $$$$$ ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon mindent megtalálsz a tetkó utókezeléséről. Áztatni nem szabad. Tehát ne legyen sokáig vízben. Zuhanyozni szabad. Sőt tisztításkot nyugodtan zuhanyoztasd le. Aztán pappír törlőkendővel itasd fel avizet vagy hagyd megszáradni. De ezen az oldalon minden le van írva :) . Én 2 hétig nem áztattam . Mert ugye azt mondták hogy 2 hétig nem mehetek uszodába(ìsztam még amikor a tetkóm készült) . És biztosra mentem. Lehet lehetett volna már hamarabb is fürödni vele de nem akartam kockáztatni addig csak zuhannyal tisztotottam valamint antibakterialis tusfürdővel(baba tusfürdővel) . Olvasd el ezt az oldalt. Hidd el jó :D .

2018. máj. 18. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne félj ennyire, nekem a seggemen van tetoválás, elhiheted, hogy tisztálkodásnál mennyire kellett vigyázni, hogy ne érje a tusfürdő (nem antibakteriális), na erre te is figyelj, hogy nem antibakteriális tusfürdő ne érje, meg ha a vizet le akarod itatni róla, inkább valami szalvétával, vagy papírtörlővel, mert az sterilebb, mint a mindennapos törölköző.
2018. máj. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!