Nemrég csináltattam a karomra tetoválást. Csak bennem van ez a féltség?
Kb másfél hete csináltattam az első tetkómat. Kb 5x5cm és nem merem megmosni, vagyis csak ép hogy érje a víz
Bennem van a féltség hogy lemosódik (gondolom ilyen nem létezik, csak idővel kopni fog)
Csak en vagyok ennyire szerencsétlen?
Ezen az oldalon mindent megtalálsz a tetkó utókezeléséről. Áztatni nem szabad. Tehát ne legyen sokáig vízben. Zuhanyozni szabad. Sőt tisztításkot nyugodtan zuhanyoztasd le. Aztán pappír törlőkendővel itasd fel avizet vagy hagyd megszáradni. De ezen az oldalon minden le van írva :) . Én 2 hétig nem áztattam . Mert ugye azt mondták hogy 2 hétig nem mehetek uszodába(ìsztam még amikor a tetkóm készült) . És biztosra mentem. Lehet lehetett volna már hamarabb is fürödni vele de nem akartam kockáztatni addig csak zuhannyal tisztotottam valamint antibakterialis tusfürdővel(baba tusfürdővel) . Olvasd el ezt az oldalt. Hidd el jó :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!