Szeretnék tetoválást, szerintetek hova?
Figyelt kérdés
A kutyám fejét szeretném magamra tetováltatni. Mi a véleményetek, hova legyen?
Csak ilyen tök egyszerű, szolid kutyafej lenne, ami a kutyámra hasonlit természetesen.
Lány vagyok.
2018. máj. 6. 08:58
3/7 Shai-Hulud válasza:
A homlokodra. Akkor legalább mindenki láthatja......
4/7 anonim válasza:
Csak eltakarható helyre, csuklót, alkart nem ajánlom. Comb, has, lapocka akkor már inkább.
5/7 anonim válasza:
Én is a homlokot akartam írni de beelőztek :(
Te akarod a tetoválást, nemtudod egyedül eldönteni?
6/7 Metionin válasza:
Alkar, vádli. Meg attól is függ hogy mekkorában szeretnéd. De kérdezd meg nyugodtan a tetkóst aki készíti majd, én most a legutóbbi tetkómnál voltam úgy hogy megrajzoltam a vázlatot meg minden de nem tudtam eldönteni hogy az adott állatka kitárt vagy összecsukott szárnyakkal legyen. A srác felindigózta rám először az egyiket, utána a másikat, mindkettőt lefotóztuk és úgy választottuk ki hogy melyik néz ki jobban és azt dolgoztuk ki. Egy jó tetováló segít az ilyesmikben, felindigózza rád több helyre és oda varrja, ahol kiválasztod (és a tetkó maga is jól néz ott ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!