Melyik tetoválószalon ajánlanátok?
Nekem egy kicsi tetoválásom van, és a Dark Art-ban csináltattam. Előtte több szalonban is voltam érdeklődni, majd ismerősök és itteni emberek véleménye miatt végül a Dark Art-ot választottam. Csak dicsérni tudom őket. Hamar kaptam időpontot a kiválasztott tetoválóhoz, aminek nagyon örültem. Nagyon szimpatikus volt, hogy előleget nem fizettem, mégis mikor megérkeztem, a tetováló már tervezte is a mintát. Félig kész volt vele mire odaértem. Máshol így úgymond ingyen és előre semmit nem csinálnak, hiszen akár meg is gondolhattam volna magam, és akkor fölöslegesen dolgozott volna. A másik ami nagyon tetszett, hogy olyan dolgokra is felhívták a figyelmem, amire máshol nem. Például senki nem mondta előtte, hogy nyáron nem szabad tetováltatni, mert a melegtől tönkremehet a friss tetoválás. A Dark Art-ban mondták egyedül, még a bőrgyógyász is meglepődött, hogy milyen rendesek, hogy ilyet elmondtak. Hisz nyáron is meg kell élni valamiből. Azt is mondták, hogy túl kicsit sem vállalnak, mert összemosódhat. Amilyen képet vittem, arra mondták, hogy pont jó méret. Korábbi helyeken viszont kérdezték, hogy akkorában szeretném-e, esetleg kisebben? Pedig kisebben tönkremehetett volna a minta, máshol mégis elvállalták volna. Így az a véleményem, hogy a Dark Art-ban tényleg a minőségre mennek, nem a pénzre. Olyat el sem vállalnak, ami később nem lesz szép.
Én drágának sem tartom őket. Egy éve csináltattam, mikor a minimum ár 10000 Ft volt (gondolom most is annyi). Ennyibe került nekem, mivel kicsi és csak körvonalas az ábra. Máshol mikor mutattam a képet, 13000-et mondtak. Szintén másik szalonban pedig 15000 alatt nem dolgoznak, vagyis ott annyi lett volna.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert a tetováláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!