Most akkor megbüntethetnek vagy nem?
Figyelt kérdés
Tetováltattam magamra egy sarló kalapácsot(ne menjünk most bele miért csináltam illetve ki miért vagy miért nem utálja a kommunizmust)
A művelet után pár órával tudtam meg hogy ez itthon nem igazán legális.Neten illetve itt is írtak többen hogy tiltja a törvény de olyanról nem tudok ahol konkrét eljárás indult volna ilyesmiért(kivéve pár oldal cikkjeit de ott se konkrétan ez a szimbólum)
Személyesen is megkérdeztem pár embert ők azt mondták hogy a rendőrt valószínű nem nagyon fogja érdekelni,van olyan aki horogkeresztet varrat magára.
Tehát most mi az igazság?Kinek higgyek?
Ha valóban szigorúan veszik hát így jártam leszedetem,nem szeretnék tűzzel játszani.
2018. ápr. 24. 21:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem senkit nem fog érdekelni a tetoválásod arról, hogy te sem értesz a gazdasághoz. Szóval emiatt nem kell parázni.
2/5 anonim válasza:
Ha eljárást kezdeményeznek ellened, büntethető vagy. Ha olyan helyen van,ahol el tudod takarni, tehát nem a homlokodon, nem látja senki az utcán, nem sért senkit, akkor nem lesz baj. De mégis ezt milyen helyen vállalták el?..
3/5 A kérdező kommentje:
A könyököm alatt van.Rendes szalonban csináltattam,két éve járok oda varratni.
2018. ápr. 24. 22:08
4/5 anonim válasza:
Állásinterjún ne mutogasd. De nem hinném, hogy bárkit érdekelne.
5/5 anonim válasza:
Azért az is elárul valamit rólad, hogy előbb varratsz a testedre egy örökre ott maradó, levehetetlen pecsétet, és csak utána nézel utána a következményeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!