Valaki segítene tetoválás ügyben? :D
16 éves(fiu) vagyok, augusztusban töltöm a 17 et, jövőre pedig a 18. születésnapomra valószínűleg tetoválás lesz :D
pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
mennyivel előtte kell bejelentkezni/időpontot kérni? vagy ez minden szalonnál változó?
a bal mellkasomra szeretnék egy kb 10 centis oroszlánt(horoszkópom miatt)
egy ilyen mennyi lehet átlagban(ft)?
köszönöm szépen, ilyesmire számítottam :)
tényleg köszönöm
Szia!
Szalonfüggő, hogy mennyi időre kell előre jelentkezni. Van, ahol pár nap, van, ahol közel egy év is lehet a várakozási idő. Bejelentkezéshez előleget kell leadnod. 10 centis eléggé kicsi, hogy szép legyen, de egy akkora minta olyan 15-30 között van. Előlegnek max a felét szokták kérni. Aztán, ahogy közeledik az időpont, úgy megegyezés szint le tudod mondani, ha esetleg beteg lennél, vagy hasonló, de ha visszakoznál, akkor az előleg elvész.
Mivel időd még bőven van, én így addig is egy minél jobban passzoló, lehetőleg egyedi oroszlán fejet keresnék. Időpontokat foglalni általában maximum 1 évre előre lehet, de ez is szalon és tetováló függő. Van aki egész évre írja, van aki csak 1-2 hónapot.
Nem tudom, hogy melyik városban vagy településen élsz, de érdemes körülnézni a tetoválók között. Időd van bőven ;) Ha meg árra kicsit többet mondanak majd, akkor nem baj, nem ezzel érdemes fukarkodni, viszont a túl nagy árakba sem szabad beleszállni. Pláza szalonokat kerüld lehetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!