Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valaki segítene tetoválás...

Valaki segítene tetoválás ügyben? :D

Figyelt kérdés

16 éves(fiu) vagyok, augusztusban töltöm a 17 et, jövőre pedig a 18. születésnapomra valószínűleg tetoválás lesz :D

pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

mennyivel előtte kell bejelentkezni/időpontot kérni? vagy ez minden szalonnál változó?

a bal mellkasomra szeretnék egy kb 10 centis oroszlánt(horoszkópom miatt)

egy ilyen mennyi lehet átlagban(ft)?

2018. ápr. 10. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdemes legalább egy hónappal előtte,akkor tuti lesz hely,és van idő tervezni is. A 10centis oroszlánt a nehéz mit mondani, függ attól,hogy mennyi tintat vesz fel a bor, mennyire részletes,milyen technika, egyáltalán hol csináltatod...de úgyis adnak árajánlatot előtte. 1-2-3x10ezer forintra számíts.
2018. ápr. 10. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, ilyesmire számítottam :)

tényleg köszönöm

2018. ápr. 10. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szalonfüggő, hogy mennyi időre kell előre jelentkezni. Van, ahol pár nap, van, ahol közel egy év is lehet a várakozási idő. Bejelentkezéshez előleget kell leadnod. 10 centis eléggé kicsi, hogy szép legyen, de egy akkora minta olyan 15-30 között van. Előlegnek max a felét szokták kérni. Aztán, ahogy közeledik az időpont, úgy megegyezés szint le tudod mondani, ha esetleg beteg lennél, vagy hasonló, de ha visszakoznál, akkor az előleg elvész.

Mivel időd még bőven van, én így addig is egy minél jobban passzoló, lehetőleg egyedi oroszlán fejet keresnék. Időpontokat foglalni általában maximum 1 évre előre lehet, de ez is szalon és tetováló függő. Van aki egész évre írja, van aki csak 1-2 hónapot.

Nem tudom, hogy melyik városban vagy településen élsz, de érdemes körülnézni a tetoválók között. Időd van bőven ;) Ha meg árra kicsit többet mondanak majd, akkor nem baj, nem ezzel érdemes fukarkodni, viszont a túl nagy árakba sem szabad beleszállni. Pláza szalonokat kerüld lehetőleg.

2018. ápr. 11. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg Budapesti vagy Veszprémi vagy tudok ajánlani pár tetoválót aki szépen és nem horror áron dolgozik. Én átlagban mikor időpontot kérek legkésőbb rá egy 1-1,5 hétre kapok. szerintem olyan 15-20ezer körül meg is csinálnák neked az oroszlánt.
2018. ápr. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!