Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szexi szerintetek egy sportos,...

Szexi szerintetek egy sportos, izmos fiúnak ha van tetkója?

Figyelt kérdés
Egy 170-175 centis,sportos-izmos fiúnak ha van az egyik mellkasa alatt,függőlegesen egy szövegből álló normál fekete színű tetkó az szép,szexi szerintetek?Még tavaly nyáron csináltattam és úgy veszem észre hogy elég pozitív visszajelzéseket kapok meg a csajok többségének is tetszik szerintem:)Képet privátba tudok mutatni ha érdekel valakit!Ti mit gondoltok az ilyen tetkóról egy fiúnál?Egy ilyen igényesebb tetkó mint az enyém az pozitív vagy inkább negatív?
2018. ápr. 9. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szexibb tetoválás nélkül. Nem jön be a tetoválás. Se fiún, se lányon.
2018. ápr. 9. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kis méretű, akkor elmegy. Azt nem mondanám, hogy tetszik egy tetoválás, de nem csinálnék ügyet belőle, ha lenne egy fiúnak kisebb méretű. A nagy már ronda.
2018. ápr. 9. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
De szexinek semmiképp sem szexi.
2018. ápr. 9. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki szereti a tetoválásokat, annak nincs gondja vele. Aki pedig nem, annak van. Személy függő.
2018. ápr. 9. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia,nekem személy szerint nem jön be a tetko...de a leirtak alapján jolnézhet ki ,illik hozzád lehet tecene.megmutatod? 25/N
2018. ápr. 9. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Férfiként írok

Ezek a tetkós pozitív visszajelzések max annyi hogy nem mondják ki hogy hülyeség akinek nem tetszik, vagy rámondja mindenki hogy de jó és mást gondol mint egy frizuránál. Persze biztos van akinek tetszik, de azért nem kell mindent elhinni mindenkinek. Nekem is volt tetovált haverom és nem mondtam hogy mekkora szar lett amit csináltatott.

Illetve nem értem mitől igényes egy ilyen tetkó... csak rád írnak valamit.

Ilyen egy igényes tetkó

[link]

2018. ápr. 9. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Pár év alatt kifakul a tetkó, pláne 10-15 év múlva. A széle sem lesz már olyan éles, elmosódottá válik.

Jó, most írhatod, hogy nem számít, mert most vagy fiatal, de még 15 év múlva sem leszel öreg, és akkor bénán fog kinézni. Vagyis inkább igénytelenül. És ha erre azt írnád, hogy át lehet üttetni majd megint, igaz, csakhogy ezzel már senki nem foglalkozik tizenakárhány évvel idősebben, főleg, hogy addigra már lecseng az újdonság varázsa, már nem is fog téged érdekelni a régi tetkód. Sőt, az is lehet, hogy azt kívánod majd, hogy bárcsak ne lenne ott.

2018. ápr. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!