Szexi szerintetek egy sportos, izmos fiúnak ha van tetkója?
Férfiként írok
Ezek a tetkós pozitív visszajelzések max annyi hogy nem mondják ki hogy hülyeség akinek nem tetszik, vagy rámondja mindenki hogy de jó és mást gondol mint egy frizuránál. Persze biztos van akinek tetszik, de azért nem kell mindent elhinni mindenkinek. Nekem is volt tetovált haverom és nem mondtam hogy mekkora szar lett amit csináltatott.
Illetve nem értem mitől igényes egy ilyen tetkó... csak rád írnak valamit.
Ilyen egy igényes tetkó
Pár év alatt kifakul a tetkó, pláne 10-15 év múlva. A széle sem lesz már olyan éles, elmosódottá válik.
Jó, most írhatod, hogy nem számít, mert most vagy fiatal, de még 15 év múlva sem leszel öreg, és akkor bénán fog kinézni. Vagyis inkább igénytelenül. És ha erre azt írnád, hogy át lehet üttetni majd megint, igaz, csakhogy ezzel már senki nem foglalkozik tizenakárhány évvel idősebben, főleg, hogy addigra már lecseng az újdonság varázsa, már nem is fog téged érdekelni a régi tetkód. Sőt, az is lehet, hogy azt kívánod majd, hogy bárcsak ne lenne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!