Mitől kopik a tetoválásom?
Figyelt kérdés
Nem a festék színe, hanem maga a festék... 2 hónappal ezelőtt csináltattam, 20 ezer ftot fizettem érte. A "művészt" nagyon dícsérték, előtte mielőtt megjelentem a szalonban már fixáltuk a mintát, erre legnagyobb meglepetésemre mire beértem hozzá, rajzolt egy újat, ami nekem abszolút nem tetszett, nem is értettem mert előtte hónapokkal fixáltuk már a mintát... kértem hogy szerkessze á, végül a szerkesztett került rám. A tetoválás után az előrírásokat maximálisan betartottam, nagyon szépen gyógyult, tényleg semmi baja nem volt, erre azt vettem észre, hogy gyógyulás utántól a festék kopik ki a bőrömből, az eddig egyenes vonalakból mára szaggatott lett, anélkül h vakartam v erősen mostam volna... átfogja ütni újra, mert jeleztem, h nem oké ez így, ennyi pénzért én többet várok. Egy egyszerű mintám van ami kb 6-7 cm.... A kérdésem az volna h mitől kophat ki a festék?? És ha átüti újra az megoldás lesz, vagy élhetek már végig egy olyan tetoválással ami úgy néz ki mintha én rajzoltam volna magamra egy fekete tollal? :/2018. ápr. 9. 11:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!