Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az arc tetkót is ugyan úgy...

Az arc tetkót is ugyan úgy kell fóliázni mint a többi tetkót?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz meg a legelső arc tetkóm hogyan kell kezelni? Mennyire fog fájni?

2018. márc. 9. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Es mi lesz a minta amugy?
2018. márc. 19. 16:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Szemöldök felé szeretnék egy feliratot, későbbiekben majd bal halántékra is valamit, de az még kérdéses
2018. márc. 20. 01:20
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Ááá, egy Busta rajongó. Minek másolod le őt? "God loves me" felírat lesz neked is? Szánalmas...
2018. márc. 21. 23:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen fan vagyok, de eszem ágában nincs másolni senkit, de szerintem akkorse lennék szánalmas eskü nem értem ezt a társadalmat felteszek egy kérdést és máris szánalmas vagyok, nem vagyok kultur ember miafasz? 😂😂😂
2018. márc. 22. 07:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu van az arcoddal? :D
2018. ápr. 1. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Te joo eg, mar mindent ertek, ez a szint.. :D Busta egy igazi tipikus hulladék ember
2018. ápr. 1. 20:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem Bustával van itt a gond hanem akik fikázzák, az bisztos nagyobb szinten van aki neten irkál rolla de semmigond ez nem hulladék.... arc tetkóm pedig megvan
2018. ápr. 2. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Mutiii pls :O
2018. ápr. 3. 08:21
 19/19 anonim ***** válasza:

"de nem félek önmagam lenni ha ettöl más trógernek néz hát csak hajrá"

Csak ezzel nem önmagad valósítod meg, hanem az aktuális divathullámot, és később rá fogsz jönni, hogy az "önmagad" egy folyamatosan változó dolog, és később esetleg bánni fogja azt, hogy kamaszként az arcára varratott. De 16 évesen (a Busta-rajongók átlagéletkora) nehéz ezeket megérteni. Ezért nem kéne ebben a korban tetováltatni.

2018. aug. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!