Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az lenne a baj hogy most...

Az lenne a baj hogy most töltöm a 16-ot és 167 cm vagyok! 14,5 évés korom óta 4 cm nőttem. Van még esélyem nőni? Apám 185 cm Anyám 160 cm

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 22:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok !
2018. febr. 11. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Van esély, egyesek 25 éves korukig is nőhetnek.
2018. febr. 11. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. :) Emlékszem nekem nagyon sok fiú osztálytársam a gimi utolsó évére nyúlt meg nagyon hirtelen. Bőven nőhetsz még bármennyit :)
2018. febr. 11. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik osztalytarsam kilencedikben 170-175 korul volt most meg vegzos evre 190 cm lett.

Van meg boven eselyed noni, ne aggodj, ferfiak 25 eves korukig nonek. Szerintem minimum 170-et ugyis elered.

2018. febr. 11. 23:22
 5/6 anonim válasza:
Az én fiam katona korában nőtt és izmosodott is. Mikor leszerelt minden ruháját le kellett selejtezni mert rövid volt a szára, szűk volt a gombolása
2018. febr. 12. 05:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan 174-177 cm-re fogsz még nőni. Valószínűleg lassan érő típus lehetsz, de nyugi, sokak azok. Nem mindenki nő meg 15 éves korára a végleges méretére, sőt, javarészt 20-21 éves korig mindenki növekszik, és mint mások már írták, akár 25 éves korodig is nőhetsz.

Persze ez is genetika, szóval kérdezd meg anyud és apud, hogy ők mikor lettek akkorák, amekkorák. Valahol a kettő között leszel, persze, ha akadtak sokkal magasabb felmenőid, akkor kis eséllyel magasabb leszel édesapádnál. Figyelj oda a vitamin és ásványi anyag bevitelre, mert azok hiánya okozhat növekedési problémákat.

Bár a válaszom itt, de a kérdésem, hogy miért a Szépség és divat kategória Tetoválás alkategóriába tetted fel a kérdésed. Ezt inkább máshova kellett volna.

2018. febr. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!