Akinek volt hosszabb idejű tetkoja (4-5) óra egyben, mit tudna ajánlani nekem hogy kibirjam? Valahogy elő lehet e készülni?
Igen, volt egy hat és fél órám egyben. Előtte jó alaposan kialudtam magam, jó nagy reggeli. Vittem magammal csokit és sok vizet és iceteát. Előtte két hétig testápolóztam a bőrfelületet, hogy jó legyen a bőröm minősége, aznap persze semmit sem kentem már rá. 3 és fél óra után egy dupla cigiszünet nagyon jól esett, majd 5. óra után is jött még egy szünet. Az utolsó másfél óra már nagyon égett.
Persze normális esetben 4-5 óra a max, de itt a sok vonal miatt kellett az idő a telihátra.
Én ugyan nem használtam, de van fájdalomcsillapító tetováló kenőcs egy kis lidokain tartalommal.
Ha viszont nagyon fáj már és a bőröd is túlságosan vérzik, akkor nincs mit tenni, csak leállni és 3-4 hét után folytatni. Inkább legyen meg több alkalomból, mint feleslegesen fájjon, hiszen, ha a bőr elfárad, akkor egyrészt nem fogadja be már a festéket sem rendesen, másrészt a fájdalom sem egy jó dolog, harmadrészt utána egy erős hőemelkedés, vagy láz is bejátszik.
Minden esetre a folyadékpótlás a csoki, a zene segített. Kitartást!
Köszönöm szépen a válaszokat 😊 remélem bírni dofja a bőröm:)
Utolsó, basszus bele se gondoltam hogy hatln nem tudok olvasni :D ebook olvasót akartam vinni de igy hogy mondod lehet felejtős. Bele se gondoltam hogy Mégis hogyam olvasgatnek ha ott van kozvetlen a tetovalo :) akkor marad a beszélgetés meg a relax.
Mégegyszer köszönöm már nagyon várom /izgulok. A testapolozast en is elkezdem ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!