Tetoválás kezelése alatt nedves törlőkendő alkalmas antibakteriális szappan helyett?
ha szagtalan és antibakteriális akkor annyira nem gáz.
De egy átlag tiszta zsepi is jó-
Babylove sensitive márkájút vettem, dm-ben. Ez alkalmas rá? Olyat kerestem amiben nincs se alkohol, se illatanyag, se semmi olyan ami esetleg árthat a tetoválásnak. Ha napi kb 2 lemosást ez váltja ki akkor lesz valami baja a tetoválásnak? Sajnos nem tudom megoldani a lemosást de valamivel muszáj eltávolítanom a krémet újrakrémezés, újrafóliázás előtt.
ÖSSZETEVŐK (INCI)
Water / Aqua , Propylene Glycol h , Panthenol eo I v 0 0 , Octyldodecanol eo I i I al , Dicaprylyl Carbonate eo , Polyglyceryl-4 Caprate eu , Coco-Glucoside ti , Citric Acid kh , Sodium Hydroxide , Phenoxyethanol ta , Benzoic Acid ta , Dehydroacetic Acid ta
Ameddig a cucc nem szöszöl, hagy benne idegen eredetű szálakat addig oké.
De igazából miért nem egy üveg ásványvízzel öblíted ha nincs folyó víz? Zuhanyozni tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!