Debrecenben jó tetoválók?
Barátomnak lesz a szülinapja és tetoválást szeretnék neki. Egy hónap múlva lesz a második hónapfordulónk, elég jól ismerem hogy ezt szeretne.
Debrecenben magánszemély, esetleg olcsóbb tetoválószalont valahol tudnátok ajánlani aki jól is dolgozik, és nem gyerekrajz meg a vonalból kimegy a munkája? Tudom nem azon múlik hogy olcsó, hanem hogy rendesen dolgozzon,de azért árban elég megfelelő tetkót szeretnék.Maximum egy tenyérnyi, vagy kisebb lenne. Nagyon sűrgős lenne időpontot is foglalni!!:)
Köszönöm annak,aki tud segíteni,és kíméljenek a beszólogatós emberkék:))
Ui: kérhetnék mindenkit, hogy árat is írjon?
Magánszemély semmiképp. Mindenképp szalont keress.
Konkrét tetoválót nehéz mondani, ugyanis nem mindegy, melyik stílus szimpatikus neki, mekkora mintát akar, stb.
Én a helyedben megnézném a szalonokat, és amelyik tetszik (jó helyen van, jó a szalon hangulata, sokan dolgoznak ott, hogy lehessen választani, stb.), oda vásárolnék egy utalványt.
Az utalványban az a tök jó, hogy bármelyik tetoválójukhoz jó, tehát kiválaszthatja a barátod, hogy melyikük szimpatikus, akár stílusra, akár személyiségre. Plusz az utalványt akkora összegben kéred, amennyit te rászántál erre az ajándékra (15-20ezret azért minimum számolj rá, annyi szokott lenni az alapár a legtöbb helyen, ami egy-két órás munkát jelent). Ha pedig a barátod egy nagyobb mintát akar, vagy több alkalmasat, akkor ki tudja pótolni, ami nem fér bele az utalványba. :)
Ijjaj..
Ne haragudj meg..de később meg fogod bánni, hogy a Dawee Tattoo-nal csináltattad..
Igen..amikor megcsinálja szép.. fél-1 év után csúnya lesz..
Elhalványodik stb..
És abban egyet értek, hogy háznál ne csináltasson senki!!!
Nekem aki csinálta az magánszemély...de nem háznál dolgozok..hanem
bérel egy helyet..
És a munkái valami eszméletlenek...az életemet is rá bíznám az tuti!!!
Nyugodtan rám írhattok facebookon és tudok a munkáiról képet küldeni!
Ennyitt szerettem volna!
Itt a facebook linkem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!