Lányok! Nektek bejönne, ha egy fiú egyik farpofáján lenne egy kicsi (kb 10 cm2) tetoválás?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 16:49
2/11 anonim válasza:
Szàmomra undorító lenne. Nem szakító ok,de ha a pasim(aki nincs) előállna ezzel biztos,hogy lebeszélném.
3/11 anonim válasza:
Attól függ, mi az, egy horogkereszt például minden lánynak bejön szerintem
4/11 anonim válasza:
hát nekem nem jön be a horogkereszt...
6/11 A kérdező kommentje:
Hát nemhiszem hogy a noemális lányoknak tetszik a horogkereszt:/
2017. dec. 23. 18:54
8/11 anonim válasza:
Hát biztos nem tudnám hova tenni a dolgot és a miérteket keresném. Nekem kicsit bu zis hatást keltene.
Megint más az ha a testeden máshol is vannak tetkók nagyobbak kisebbek akkor került egy a popikádra is az úgy talán oké na de hogy csak ott van egy kis bizbasz az úgy érdekes lenne és több kérdést is felvetne bennem.
9/11 anonim válasza:
Hidegen hagyna,ha tetszik neki csinálja.
10/11 anonim válasza:
Egy szeretlek béla, vagy szivecske, benne Ödön, tied vagyok, vagy egy "jól bejáratva" tetoválás szerintem érdekes szituációhoz vezetne. Amúgy meg lehet egy édes kis apróság is, ami a lányok titokban cukinak tartanak. Mondjuk nekem férfi létemre még eszembe nem jutott, hogy külön oda tetováltassak valami hasonlót, de kinek a pap és kinek nem inge, az hordjon pólót.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!