Akik szemöldöktetoválást csináltatnak, azok később meg fogják bánni?
Figyelt kérdés
Én is gondolkodok rajta.2017. dec. 2. 11:43
1/2 anonim válasza:
6 éve csináltattam, soha egy percre sem bántam meg. Nagyon alapos volt a kozmetikus, előtte felrajzolta, átbeszéltük, hogy tetszik e, elmondta szerinte hogy lenne jó stb. 3féle színből csinálta, hogy még természetesebb legyen. Szálazott tetoválást csináltattam, nem lehet róla megmondani, hogy tetoválva van, csak ha nagyon közelről nézi valaki. Tavasszal tervezek újra menni, mert már itt-ott kicsit megkopott.
Nekem nagyon megérte.
2/2 anonim válasza:
Mit banna meg rajta, ha normalisan atgondolja, jo szakembert valaszt es ki meri nyitni a szajat, hogy milyen szemoldokot akar? Ma mar olyanokat csinalnak, hogy meg se lehet mondani normalis tavolsagbol, hogy nem termeszetes. Raadasul a rendes kozmetikai tetovalo tintak nem veletlenul tunnek el teljesen 3-4 ev mulva. Mert az arcod is sokat valtozik, meg valszeg nem ugyanaz fog mar tetszeni. Ujra lehet csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!