Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért olyan mintha elkenődött...

Miért olyan mintha elkenődött volna a tetoválásom?

Figyelt kérdés

9.én csináltattam egy tetoválást, és arra lennék kíváncsi hogy normális-e a minta széleinél az a kékes "elmosódás"? nem kezelem megfelelően az lenne a gond? (éjszakára miután letisztítottam és bepanthennel vékonyan bekentem lefóliázom; munkába is fóliázom és 3 óránként újracsomgolom mert nagyon sok a por ott bent; itthon pedig csak simán újrakenem 3 óránként)

[link]

[link]

[link]

[link]

karszalag tetoválás teljesen körbe nem fotóztam le; így nem nagyon látszik a vaku miatt de jól ki nagyítva a képet, lehet látni azt a kékséget több helyen is a körvanalak mentén

2017. okt. 11. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért olyan, mert tényleg elkenődött, ez az amatőr tetováló"művész" hibája. Várd meg, míg meggyógyul, hátha eltűnik, de valószínűleg nem fog. Nagyon ocsmány munka ez egyébként, kb. mintha Parkinson-kórja lett volna a tetoválónak.
2017. okt. 11. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
magamnak fotóztam szóval kitekert kézzel nem is nézhet ki jól a képen, összességébe tetszik és elgé közelről kell nézni hogy észrevehető legyen a kék széle, de pont elég ha nekem szúrja a szemem
2017. okt. 11. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez tenyleg nem valami szepre sikeredett, a vonalvezetesbol itelve, illetve, hogy a haromszog oldalai nem hegyesek, hanem tompak..-> ezt ugy mondom, hogy 2evig tetovaltam, es mikor tetovalohoz jartam tanulni, erre nagyon megtanitott, mivel a kezdok altalaban jobb esetben nem portreval kezdik, hanem pl. nonfikkal, amit kb csak szinezni kell, viszont a vegukre ugyelni kell.

Igy kep nem adja vissza, de lehetseges, hogy az indigot latod a szelen, ami majd le fog kopni.

Ha gyogyulas utan nem marad szep fekete, akkor vagy rossz tuvel dolgozott, vagy sz@r festeket hasznalt.

2017. okt. 12. 23:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Mar nincs esély kijavítani a széleit a mintának egy jobb tetoválóval? Ez az első tetoválásom és próbálom bebeszélni magamnak hogy nem annyira rossz, csak ha jó közelről nézzük... Regota akartam tetoválást és mire elhatároztam magam, kapok egy gyenge munkát, pedig akinél csináltattam már benne van a szakmába és szép tetoválásokat csinál de a maori nem az erőssége úgylátszik... Na szóval mit szóltok ki lehet ezt még javítani?
2017. okt. 13. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Van olyan tetovalo, akinek a portre vagy nonfi stb.. az erossege. Olyanhoz kell menni, aki tenyleg szepen csinal ilyen mintakat (tavolsag szamomra ebben az esetben sosem volt hatrany, inkabb utazok 1napig, de legalabb szep minta legyen rajtam eletem vegeig!).

Termeszetesen egy hozzaerto, tapasztalt tetovalo kitudja javitani.:)

2017. okt. 13. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!