Tetoválás fóliázás?
Szeretnék tetováltatni de nem tudom melyik fóliázási módszert érdemesebb inkább használni. Ki mit javasol?
Dermalize pro vagy csak egyszerű fóliázást? Indokkal
Mindenképpen azt a módszert érdemes használni, amit a tetoválód javasol, ennek egyszerűen annyi az oka, hogy ő arra vállal garanciát. Azaz, ha bármi gond lesz (hegesedés, kopás, netán gyulladás), és te nem úgy kezelted, ahogy ő ajánlotta, akkor onnantól nem az ő hibája a dolog.
A mit használsz kérdésre - krémben vannak ugyan eltérések (bár a sima bepanthen a legelterjedtebb, van, aki saját krémet ajánl, bepanthenből is néha szoktak a krémen kívül mást javasolni avagy egyéb hámosítót), de fóliánál szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy elég a sima folpack. :) Igazából elég sűrűn cseréled, és néhány napnál tovább nem is használod, funkciójának megfelel. Még a szalonban is azt raknak rá, nem egyebet. :)
Ez a dermalize (teljesen egyéni vélemény!) szerintem azokban az esetekben jó, ha pl. totál elérhetetlen helyen van a tetoválás, és nehézkes a fólia megfelelő felhelyezése és rögzítése. Vagy ha olyan helyen dolgozol, ahol poros, koszos, félteni kell a tetoválást attól, hogy szennyeződés éri. Ilyen esetben az átlag 2-3 napos fóliázást érthető okokból kitolod jóval hosszabb időre. Ilyenkor nagyobb az esély, hogy a fólia bepállik, akármi, erre például nagyon jó alternatíva lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!