Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás fóliázás?

Tetoválás fóliázás?

Figyelt kérdés

Szeretnék tetováltatni de nem tudom melyik fóliázási módszert érdemesebb inkább használni. Ki mit javasol?

Dermalize pro vagy csak egyszerű fóliázást? Indokkal

2017. szept. 26. 13:31
 1/8 anonim válasza:
Én sima háztartási fóliát használok.
2017. szept. 26. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen azt a módszert érdemes használni, amit a tetoválód javasol, ennek egyszerűen annyi az oka, hogy ő arra vállal garanciát. Azaz, ha bármi gond lesz (hegesedés, kopás, netán gyulladás), és te nem úgy kezelted, ahogy ő ajánlotta, akkor onnantól nem az ő hibája a dolog.

A mit használsz kérdésre - krémben vannak ugyan eltérések (bár a sima bepanthen a legelterjedtebb, van, aki saját krémet ajánl, bepanthenből is néha szoktak a krémen kívül mást javasolni avagy egyéb hámosítót), de fóliánál szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy elég a sima folpack. :) Igazából elég sűrűn cseréled, és néhány napnál tovább nem is használod, funkciójának megfelel. Még a szalonban is azt raknak rá, nem egyebet. :)

Ez a dermalize (teljesen egyéni vélemény!) szerintem azokban az esetekben jó, ha pl. totál elérhetetlen helyen van a tetoválás, és nehézkes a fólia megfelelő felhelyezése és rögzítése. Vagy ha olyan helyen dolgozol, ahol poros, koszos, félteni kell a tetoválást attól, hogy szennyeződés éri. Ilyen esetben az átlag 2-3 napos fóliázást érthető okokból kitolod jóval hosszabb időre. Ilyenkor nagyobb az esély, hogy a fólia bepállik, akármi, erre például nagyon jó alternatíva lehet.

2017. szept. 26. 19:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ azért kérdeztem mert láttam a szalon weboldalan hogy ha kérem a tetoválot akor ő rak
2017. szept. 26. 19:34
 4/8 Metionin ***** válasza:
A dermalize-t akkor ha nincs lehetőség a rendes fóliacserére, pl. poros, koszos munkahely. Én egy ilyen helyen melóztam amikor készült a tetkóm, 2 óránként ki tudtam menni fóliázni de végig fostam, hogy nehogy szennyeződjön. Ha még ott dolgoznék, lehet hogy a következőnél bevállaltam volna a dermalize-t, de máskülönben nekem a normál fóliás módszer teljesen bejött, nyugodtabban voltam ahogy minden tisztításnál láttam a tetkót, mennyi cucc jött ki belőle, stb.
2017. szept. 27. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a tetováló hogy ha hazaértem nem kell fóliázni, poros a munkahelyem szóval pénteken csináltattam a tetkót, hétfőn olyan ruhát vettem fel ami takarta és kentem bephantennel, szépen legyógyult.
2017. szept. 27. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ ám, hogy hol van a tetoválás. Mindenki egyedi, azt csináld amit a tetováló mond.
2017. okt. 4. 00:54
 7/8 GabenRodi válasza:
Dermalize Pro-t nagyon ajánlom. Főleg ha melegebb van. Nekem is volt h sima folpackkal volt első este és reggelre bepállot és vizes lett. A dermalize viszont szellőzik, ha kész a tetko várni kell kicsit h ami ki akar jönni jöjjön és utána felragasztják, 4-5 nap után leveszed szépen lejön aminek le kell utána kenegeted testápolóval és ennyi. Nem kell cserélgetni, kenegetni. Ha esetleg alatta kidolgoz meg a szervezeted vmit, akkor én azt csináltam h ott kicsit kiböktem a fóliát és kinyomtam belőle.
2017. okt. 5. 07:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2017. okt. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!