Gaz lenne 15 evesen tetkot csinaltatni?
Várj vele 18 éves korodig és ha még akkor is ennyire akarod akkor hajrá , de addig jól gondolkoz el rajta .
Vam tetkom és fájni fog azzal is számolj ha a fájdalom küszöböd nem elég nagy akkor ne is akarj annyira tetkót . Nekem még 17 évesen is volt olyan amit akartam mert jajj de fontos jeletősége van és nem bántam meg , hogy azt nem csináltattam meg és nem is fogom .
Első tetkomat 18 évesen csináltattam amit tudok , hogy nem fogok meg bánni az egy 5 fokos váltó fokozataninak a negatívja a tenyerembe , alapol ez az versenyző tipus vagyok és az életvitelem is ilyen pörgős na meg a hobbim a ami mondtahni az életem a verseny . Én egy egy tetkon hónapokon áti álmatalan éjszakák mellet agyaltam . Rengeteg fejbeni terv meg a suttba .
Azzal számolj , hogy munkahelyeken a tetkot nem mindenhol nézik jó szemmel. Ha tetkod van ne akarj pl eladonak , recepciósnak , tanárnak , orvosnak meg ilyeneknek tanulni . Mérlegelni kell , ha van egy szakma amit tuti csinálni akarsz akkor ahoz mérlegelj .
Először is, őszinte részvétem, az ilyet nagyon nehéz feldolgozni.
A kérdésre "hidegvérrel" válaszolva: Nem fogja olyan tetováló elvállalni, aki igényesen dolgozik, mivel illegális. Aki simán elvállal egy 15 évest, az nagy eséllyel kontár, nem megfelelő eszközökkel, higiéniai odafigyeléssel dolgozik, így messziről elkerülném. Plusz még nőhetsz, a bőröd változhat, a véleményed meg ezerszer. 15 évesen szentül meg voltam győződve, hogy a 18. születésnapom utáni napom ezt meg ezt felvarratom magamra. Most lassan 20 vagyok és még egy tetoválásom sincs, mert nem vagyok benne biztos :)
Szerintem várj vele. Nagyon szép dolog, hogy így akarsz emlékezni a barátodra, viszont egy sírkő csak a tragédiára utalna, én is inkább egy közös emléket vagy jelképet választanék, amiről ő jut eszedbe. És annyira ráér. Mindig emlékezni fogsz rá úgyis. Inkább fess vagy írj valamit, add ki az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!