Egészségtelen a tetoválás vagy nem?
Aki tetoválást csináltat a testére,bárhova is ,1 életre megjelöli magát .Ez olyan,mint egykor a bőrbe sűtött szám.
(háborus időszakra gondolok )
Ha nem megfelelő,steríl helyen,eszközzel végzik akkor lehet bajod.(fertőzések)
Plusz a tetoválás a börtön kulturából jön.Kàr elcsúfítani magad csak egy divat miatt,másokat majmolni.Az örökre ott marad,nem maradsz mindig tini,meg 20 éves.
Tetkotóll menő nem leszel,csak egy új majmoló,aki ész nélül kivarratta magát és kb tucat emberen ugyanott,ugyanolyan tetkó van.Gyári melósoknál divat annyira,meg a gyerekeiknél
Mindenképpen szalonban érdemes csináltatni. Bár megfelelő körülmények között háznál sem feltétlen van gond, de felesleges kockáztatni - minél jobban odafigyelsz a higiéniéra, annál kisebb a kockázat. Erre egy tiszta szalonban, steril körülmények között van a legjobb esély.
Minden más rajtad múlik. Ha nem kezeled megfelelően a tetoválást, elfertőződhet, de ehhez kapsz természetesen iránymutatást.
Néhány ember allergiás a festékre, ez okozhat gondot, de ezt előzetesen szokás kiszűrni, van-e pl. fémallergiád, vérzékenységed, egyéb befolyásoló betegséged.
Normális körülmények között semmi bajod nem lesz a tetoválástól. :)
A rémtörténetek, amiket látni-hallani, mindig úgy indulnak, hogy nem volt steril a szalon, és rossz minőségű festéket használt az "alkotó".
en nekem van 2 nagyobb tetkom,mind2 haznal lett csinalva (elfogadom aki ezt ellenzi) de nem mind1 hogy hova mesz
en olyannal voltam aki 13 eve szalonba dolgozik es otthon is megvan neki csinalva egy ilyen szoba ahol tetovál
tehat oke hogy haznal van de nem valami jott ment aki szeret rajzolgatni
szerintem ha olyanhoz mesz amilyennel en voltam nem szabad hogy gond legyen
latni azert hogy mennyire ügyel a dolgokra es mar otthon is sok éve tetoval es senkinek nem volt gondja vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!