Kidobta a festeket?
Mar kiirtam de akkor kep nelkul. Nincs egy hetes, kenve es vedve volt. Eleg ideges vagyok...
Ez a bőrődtől függ inkább jobban.
Barátnőmnek 4-szer rajzolták át a szemöldökét rendes tetoválós mert kidobta állandóan,nekem pedig elsöre szép lett most kezd fakulni 3 év után. Tudok olyat hogy profi kozmetikus tetkós csinált(vagyis akart) barna szemöldököt a csajnak és istennek nem akarta megfogni a börét.. Egy ilyen szürkés kopottas valami lett belöle mindig. Páromnak egy hatalmas maori tetkoja van neki is egy két helyen kidobta a festéket ott átmentek rajta megint azt csokolom. neked is csak foltokba ilyen átmennek még egyszer és szép lesz ne idegeskedj. Nem a tetkos meg nem is a te hibád.
A válasz ugyanaz, mint kép nélkül. :)
Ennyitől még nem törvényszerű, hogy kidobta a festéket, sokat torzít rajta a felválófélben lévő bőr.
Aggódni meg idegeskedni ráérsz akkor, ha teljesen lehámlott, javítani amúgy is csak akkor tudnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!