Gondosan letakart csutortoki tetkival szolariumozni?
Figyelt kérdés
Nagyon hirtelen otlet volt a tetko, egy 5 centis minta van az alkaromon. Szabadsagon vagtok es szerettem volna ugy hazamenni (angliaba) hogy jo szinem van. Ha gondosan levan takarva az a resz ahol a tetko van akkorzem szabad? Negativ bunko "bird mar ki" kommentektol kimeljetek legyszives, nemvolt meg tetkom szoval nem voltam meg ilyen helyzetben azert kerdezem itt.2017. aug. 28. 08:38
1/3 A kérdező kommentje:
Ferreirtam..tetkoval***
2017. aug. 28. 08:39
2/3 hercegnő89 válasza:
Nyugodtan, letakarás nélkül i szolizhatsz. Se neked, se a tetkódnak nem lesz semmi baja.
3/3 anonim válasza:
Abszolút nem ajánlott semmi ilyennek kitenni a tetoválást. Se nap, se szoli. Ez gyakorlatilag egy seb most, ami elfertőződhet, ráadásul ott a festék, ami hát ugye nem az ember természetes alkotórésze. Nekem fontosabb lenne, hogy esztétikus maradjon, ha már elcsúfítottad a bőrödet vele, a szolizást meg inkább mellőzném még két hétig legalább. Még ha nagyon nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!