Ha meglátnál egy lány combján egy ilyet pl elöl vagy oldalt akkor mit gondolnál róla?
Semmit! Ha neki ez tetszik!
18/L
Én lány vagyok, de szerintem fiúként sem gondolnék róla semmit. Ha neki ez tetszik, akkor szíve joga hogy magára legyen varratva, szerintem ettől senki nem lesz kevesebb vagy több.:)
19/L
Szépnek nagyon szép de valóban "dugj meg" üzenetet hordoz. Mint a derék tetkók.
23L
nekem tetszik, de tetkó helyett inkább már egy masnis combfix v harisnya.
F
A combfix, a masni, a ribirendszám... ezek mind egy kaptafára mennek.
Combtetoválás? Egyszer láttam egy csajt, akinek az egyik combjába bele volt szúrva egy penge, a másikon meg kijött. Mármint ilyen volt a minta. Na az menő volt. :)
De amúgy ezeket a masnis ribimintákat hátra szokták tetoválni, harisnyakötő módjára, a comb első/oldalsó felére teljesen normális tetoválásokat is lehet, nemcsak a ribis tucatmintákat. :) Sok tetováló akkor szokta javasolni ezt a felületet, ha pl. egy alkar/felkartetoválás túl nagy a kiválasztott felületnek - nekem anno így ajánlgatták a combot, hogy az nőknél divatos testfelület, csak nekem nem volt szimpi a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!