Mely szakmáknál kizáró ok a tetoválás?
18 éves vagyok, ősszel készül el az első tetoválásom. A jobb bokámra lesz egy kicsi csak körvonalas minta. Ez sok szakmánál lehet akadály? Valószínűleg történész szeretnék lenni, de még van egy évem az érettségiig, és más is érdekel, szóval nem biztos még a munka. Az viszont fix, hogy érettségi után továbbtanulok.
Előre is köszönöm!
#3, akaratodon kívül tökélyre fejlesztetted a 100%-osan kétértelmű megnyilatkozást! A híres érseki levél ("a királynét megölni nem kell félnetek...") piskóta ehhez képest. :)
a, 2017, modern világ van! - Ha mindenkit elküldenének az állásinterjúkról, aki tetovált, egy ilyen régimódi országban engem, a tetováltat/szabad szellemet nem tartana itt semmi.
b, 2017: hova jutottunk? - De ha mindenkit elküldenének az állásinterjúkról, aki tetovált (=túlságosan szabados, nem elég konzervatív) nem tartani itt semmi sem, a dolgok normálisan folynának.
Vajon te mire gondolhattál?
sőt, rájöttem, hogy nem csak liberális és konzervatív, de még egy harmadik, mérsékelt olvasata is van a soraidnak: :)
c, 2017: rengeteg ember tetovált. Ha mindenkit elküldenének az interjúkról, aki tetovált, nem tartana itt semmi, mert a valódi idióták mellett sok jó munkaerőt, normális embert is eltanácsolnának mielőtt kipróbálnák őket, csupán előítéletből. Vagyis egy tetkó nem jellemez önmagában.
Történészként tényleg teljesen mindegy. De manapságmár az óvónőknek is van,szóval nyugesz. Szerintem nem lesz belőle gondod, plusz ha a lábadon van veszel nadrágot.
Talán szépségversenyen lehet kizáró ok :)
Ott nem kizáró ok ahová nagyon sokat kell tanulni (orvos pl), vagy ahová csak annyi a lényeg kb hogy 3-4 műszakban dolgozz vagy lófütty pénzért.
Ha irodában akarsz dolgozni akkor sok helyen hátrány a tetkó, de ha pl hentes akarsz lenni ott senkit nem érdekel.
Bokádon max akkor fog látszani, ha rúdtáncos akarsz lenni, nekik meg nem kizáró ok. :D
Bokatetoválással akármi lehetsz, ha kézfejre akarnád, az már neccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!