Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyi ido alatt no vissza a...

Diavolino44 kérdése:

Mennyi ido alatt no vissza a lyuk a fulben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Lehet rossz kategoria. De csinaltattam egy fulbevalot ket honapja. Viszont mar nem ez az elso alkalom, hogy begyulladt. Szerintem azert mert nem szereti, ha rajta alszok. Most ugy dobtottem ki fogom szedni ejszakara, hogy a gyulladas lejjebb menjen, de felek hogy ennyi ido alatt visszano, mert a gyulladas miatt gondolom, jobban koncentral a gyogyulasra azon a reszen a szervezet. (Szerintem teszek ra valami alkoholos fertotlenitot) Nyugodtan oltsatok le, ha nagyon amator a kerdesem. :) De inkabb megkerdem, mint hogy megszivjam vele.

Koszonom

2017. aug. 14. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezzel én is szenvedtem, csak nekem fül piercingem van. Ami ugye rosszabb, merthát mégis a porc van átlőve, az jobban fáj. Nekem is begyulladt sokszor, írok pár praktikát ami nekem működött. Először is beforrni nem fog egy éjszaka alatt, napok alatt sem. Esetleg a hátuljánál a bőr, de azt át tudod szúrni minimális fájdalommal. Én azt ajánlanám, hogy vegyél egy olyan fülbevalót, aminek nagyon vékony a "szára", ezt könnyebb átdugni a lyukon reggelente vagy ha összeszűkül a lyuk.

A másik, nem tudom milyen fülbevaló van benne, de használd azt amivel lőtték amíg teljesen el nem múlik a gyulladás. Minden este vedd ki és aludj nélküle. Aztán reggel tedd vissza, de előtte minden alkalommal fertőtlenítsd le és kenj rá egy pici gyulladás csökkentő krémet. (Én körömvirág krémet használtam). Meg este lefekvés előtt is kend be. Egy fültisztító pont megfelel erre a célra, könnyű vele bekenni és oda megy a krém ahova kell, nem mindenhova. Meg amit még ajánlani tudok, bár gondolom nyilvánvaló, hogy minden nap jól mosd meg a füledet fürdésnél. És még egy kis praktika ami nálam működött, ha esetleg elfelejted pár napig visszarakni, és elölről nem akar átmenni a lyukon a fülbevaló akkor próbáld meg hátulról átdugni először.

2017. aug. 15. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy csak most reagalok, kozben talatam egy gyakoris kérdést, igy kideritettem, ott azt irtak, ne vegyem ki. Nem is szedtem ki. Meg vartam mig a gyulladas elmulik, az tegnap volt, ma fogom kiszedni. S kicserelem egy masikra.

Az is irtak, hogy lehet nem birja a fulem azt az anyogt, igy titan fulbevalot vettem, hat ha tenyleg csak az a baj.

De nagyon koszonom amit irtal. :)

Ki fogom probalni!

2017. aug. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!