Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Meddig kenitek a tetoválás...

Hencz Mimi kérdése:

Meddig kenitek a tetoválás testápolóval?

Figyelt kérdés

#Tetováláskezelés
2017. aug. 3. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Semeddig.Ugyanis nem testálolóval,hanem bepanthennel vagy neogranormonnal.Miért nem kérdeztél semmit a tetoválótól?
2017. aug. 3. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Aszt mondta ha lejött a varr akkor kenjük testápolóval addig amig akarjuk
2017. aug. 3. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Legalább egy hónapig kend rendszeresen, 3-4 óránként, hasonlóan, mint korábban bepanthennel. Ha napra mész, akkor napvédő krém használata kötelező így nyáron!

A későbbiekben pedig igény szerint, ha száraz a bőröd, érdemes időnként bekenni testápolóval, de a gyakoriság teljesen a te szokásaidon múlik.

2017. aug. 4. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs tetoválás viszont a keresztapámnak van és mindig én kentem neki a hátat.! Neugranormonnal kentük míg le nem jött a var meg utána pár napig.! Neki a tetoválo semmi testápolót nem mondott. Azt mondta hogy a kedzetben vigyázzon mert ha, leég az nem lesz kellemes és akkor is neugranormonnal vagy bepantennel kenjük. De szerencsére nem égett le mert figyelt rá és pár hét alatt teljesen begyógyult.
2017. aug. 5. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Friss tetoválásra bepanthen kenőcs, nem hagyja kiszáradni a bőrt, nem szedi ki a festéket és szépen gyógyít,hámosít.

Hámlási folyamat után körömvirág kenőcs, vagy sheavaj ami a legjobb hidratálásként. Addig kend, amíg nem érzed, hogy a bőröd ugyan olyan "állagú" mint a többi tetoválatlan felületen. Szárazabb bőrérzet előfordulhat közvetlen utána, ártani viszont nem árt ha tovább kened.

Egy tetováló

2017. aug. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!