Hencz Mimi kérdése:
Meddig kenitek a tetoválás testápolóval?
Figyelt kérdés
#Tetováláskezelés
2017. aug. 3. 10:28
1/5 anonim válasza:
Semeddig.Ugyanis nem testálolóval,hanem bepanthennel vagy neogranormonnal.Miért nem kérdeztél semmit a tetoválótól?
2/5 A kérdező kommentje:
Aszt mondta ha lejött a varr akkor kenjük testápolóval addig amig akarjuk
2017. aug. 3. 12:12
3/5 anonim válasza:
Legalább egy hónapig kend rendszeresen, 3-4 óránként, hasonlóan, mint korábban bepanthennel. Ha napra mész, akkor napvédő krém használata kötelező így nyáron!
A későbbiekben pedig igény szerint, ha száraz a bőröd, érdemes időnként bekenni testápolóval, de a gyakoriság teljesen a te szokásaidon múlik.
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs tetoválás viszont a keresztapámnak van és mindig én kentem neki a hátat.! Neugranormonnal kentük míg le nem jött a var meg utána pár napig.! Neki a tetoválo semmi testápolót nem mondott. Azt mondta hogy a kedzetben vigyázzon mert ha, leég az nem lesz kellemes és akkor is neugranormonnal vagy bepantennel kenjük. De szerencsére nem égett le mert figyelt rá és pár hét alatt teljesen begyógyult.
5/5 anonim válasza:
Friss tetoválásra bepanthen kenőcs, nem hagyja kiszáradni a bőrt, nem szedi ki a festéket és szépen gyógyít,hámosít.
Hámlási folyamat után körömvirág kenőcs, vagy sheavaj ami a legjobb hidratálásként. Addig kend, amíg nem érzed, hogy a bőröd ugyan olyan "állagú" mint a többi tetoválatlan felületen. Szárazabb bőrérzet előfordulhat közvetlen utána, ártani viszont nem árt ha tovább kened.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!