Lányok van tetkótok? Ha igen milyen? Vagy ha nincs szeretnétek e?
Kort is irjatok☺
Menyit szeretnétek és hova előnyös csináltatni?
Mekkorat?
Menyire fáj a megcsináltatása?:)
Nekem van 5 db. De még akarok többet. Nem fáj simán kilehet bírni ( nekem vannak olyan helyt is ahol fájdalmasabbnak tartják).
16 éves lány
Nincs, de nyitott vagyok előtte. Nem akarok csak azért, hogy legyen, hanem ha majd lesz valami, ami megérdemel egy tetoválást, akkor majd.
18
Van egy de még sokat szeretnék.
19/L
És nem szeretnék beleszólni a dolgodba, hiszen semmi közöm hozzád. De ha megengedsz egy jó tanácsot, akkor ilyen tömeg és semleges mintákat (mint a gyémánt és a tappancs) ne varrass. Az jó, ha nem azért csináltatnád, mert menő, meg sok emberen láttad, meg ha tudsz mögé történetet kanyarítani, de szerintem ha már van egy sztorid, amit megörökítenél magadon, akkor adj annak a sztorinak egy normális mintát. Én tinikoromban szintén nagyon szerettem volna egy tappancsos tetoválást, mert van egy kutyám, akivel felnőttem. De már akkor tudtam, hogy ez nem lenne elég. Ő a mindenem és megérdemel egy normális, kidolgozott, EGYEDI tetoválást, és amíg ez nem forrja ki magát nem csináltatom meg. És ma vagyok azon a szinten, hogy kezdem megtervezni, milyen legyen, mert igenis szeretném magamon viszont látni, és nagyon örülök hogy nem random internetről lementett tappancsokat nyomattam magamra. Bocs ha egyedileg megtervezett mintát értettél a válaszodban, csak ebből "én egy gyémátot szeretnék meg egy tapancsot" nem az jött le hogy valami extra egyedi lenne az ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!