Meechy Darko kérdése:
Tegnap készült tetkoval bemehetek a Balatonba?
Figyelt kérdés
Tegnap egy házibauliban az egyik haverom tetovált a lábamra egy 3centis feliratot le lett fertőtlenítve előte mikor kész lett bekentük krémmel és le foliáztuk , lejöttünk a balatonra bele szabadna mennem a vízbe?2017. júl. 8. 11:53
11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg belementek viccen kívűl 5 percre és még élek, semmi bajom :D
2017. júl. 9. 13:44
12/18 A kérdező kommentje:
Belementem*
2017. júl. 9. 13:45
13/18 anonim válasza:
Mert nyilván egyből utána látni ha gond van. :D
Ha elkaptál valamit az valószínűleg másnapra fog kijönni... Reménykedj hogy nem így lesz, mert ez nem játék.
14/18 A kérdező kommentje:
Másna0 van ez tegnap volt még egyenlőre nem történt semmi
2017. júl. 9. 14:55
15/18 anonim válasza:
A komanal akinek hire interneten terjedt is csak honapok elteltevel jottek elo tunetek. Igaz nagyobbak, nem ilyen aprosagok hogy kivorosodott a tetko stb.
Lazas lett, intenziv, halal.
De mindegyik,a hulyenek magyarazhatod. Csak nem ertem mivan a fejedben mikor azt hiszed ez OK.
pusztulj csak
16/18 A kérdező kommentje:
Hogy lehet valaki ennyire elenszenves, miért kívánsz bárkinek is ilyet?!
2017. júl. 9. 19:15
17/18 A kérdező kommentje:
A 10 válaszból talán kettő íródott normális hangvételben csak feltettem egy kérdés nem kell egyből elküldeni és undorítóan emgnyilvánulni én is csak azt kívánom nektek amit ti nekem
2017. júl. 9. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!