Szerintetek szép lenne egy ilyen tetoválás?
Ezt a tetoválást szeretném, csak én nem az oldalamra hanem a gerincemre lefelé a tarkómtól.
Szerintetek?
Nem igazán jönnek be a tetovált nők számomra.
A tetoválás maga szép mint egy rajz, de az embereken valahogy nem jön be.
Nagyon szép, azonban ez a minta már valakié.
Egy magára valamit adó művész nem fogja ugyanezt rád másolni.
Nem pont ugyanerre gondoltam, csak hasonlóra.
Hosszúkás virágra ami teljesen fekete, ez a lényeg. :)
Szia!
Szerintem nagyon szép, nekem rögtön megtetszett. Én pedig elég kritikus vagyok tetkók szempontjából. Egyébként első tetoválásomra készülök, nekem a bokámon lesz az ábra. Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen és hova, míg megtaláltam azt amivel azonosulni tudtam, mert tényleg kevés tetkó tetszik.:D Amúgy az a fontos, hogy neked tetsszen, és legyen olyan jelentése, amivel együtt tényleg életed végéig büszkén viseled.:) Azt azért tanácsként megírom, hogy ne mostanában csináltasd, mert nyáron nem ajánlatos tetováltatni. Kikophat a melegtől a minta. Erre a tetoválók nem szokták felhívni a figyelmet, mert nem érdekük. Nekem a bőrgyógyászom mondta. Sok sikert a tetováláshoz!:)
abszolút nem nyáron akarom csináltatni, már van egy tetoválásom és télen minden szempontból előnyösebb.
nem fülled be a fólia alatt, nem kell a friss sebet naptejjel kenegetni, mivel nyáron elkerülhetetlen hogy az
ember ne menjen napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!