Új tetkó (csuklón) után 2 héttel még nem kéne a tengerben fürdeni, ugye?
Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 09:31
1/5 anonim válasza:
Takard el valamivel, hogy ne érje nagyon víz.
2/5 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, nehogy kimarja. Az még nincs begyógyulva teljesen.
3/5 anonim válasza:
Még nincs legyógyulva rendese. Átlagban egy másfél hónapig nem ajánlott áztatni vagy napoztatni. Nem csak a színét koptatja meg hanem fertőzést is kaphatsz.
4/5 anonim válasza:
Takard le fóliával és fásliva, így a naptól és a víztől megvéded.
5/5 anonim válasza:
Ha Bp-n élsz Zuglóban van egy bolt, azt hiszem Bigyó shop, ahol lehet kapni tapadós fóliát ami olyan, mintha egy bőrréteg lenne rajta. Nekem is az volt amikor varrattam.
A fóliát közvetlen utána, vagy pár órán belül érdemes feltenni, mert később csak bezárod alá a baktériumokat (nem számít hogy alkohollal mosod e), meg az se jó ha beizzad (mondjuk a csukló nem pont olyan). Ha még nem varattál, akkor vegyél fóliát kb 1000ft/db vidd magaddal és kérd meg a mestert, hogy tegye fel.
Ui: nyáron nem érdemes tetováltatni, mert az izzadság miatt nagyobb a fertőzés esélye....legyenh inkább tavasz, hogy mire jön a "fürdőruci" villanthass te is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!