Egy egész testen végig menő egyenes és kanyarodó vonal tetoválashoz mit szólnátok? 21/F
A fejemen nem gondoltam, h átviszem, de a nyakamon elkanyarodhatna és úgy jöhetne előre a mellkasomra.
Persze nyilván, a jelentéssel bíró tetoválások a legjobbak, számomra ez a vonal az életemet jelentené, h milyen alulról kezdtem mennyi mindent átéltem és még mennyi mindent fogok a továbbiakban is, a kanyarok az életem fordulópontjait jelentené. :) Nem akarok mindenáron egyedi lenni(tudjátok ma mindenki nagyon egyedi), de ezt találtam ki magamnak.
Ez azért eléggé erőltetett, meg szerintem nem is lenne valami esztétikus, de hát ízlések és pofonok. Nekem tuti, hogy nem tetszene...
21/L
Nekem tetszik a gondolat, hasonló az "álomtetoválásom". Mármint soha nem csinálnám meg igazából, csak elképzelve piszok jó - én rózsaindákkal képzeltem el hasonlót. :)
A magyarázatot meg nem gondolom erőltetettnek, szerintem sokkal jobb az olyan tetoválás, amiről csak te érted, mit jelent, mintha rád lenne írva valami célozd meg a holdat... típusú idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!