Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A sellő "tömegtetoválás"-nak...

A sellő "tömegtetoválás"-nak számít?

Figyelt kérdés
Nem divatból szeretném magamra varratni a kiválasztott mintámat,számomra jelentéssel bír.Már évek óta tudom hogy szeretném megcsináltatni,és kíváncsi vagyok rá hogy mennyire számít "tömegnek" mert ez a része kicsit visszatart a megvalósítástól.22/l

#tetoválás #sellő #tömegtetkó
2017. jún. 17. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi a fontosabb?Hogy legyen egyedi,vagy hogy ha ránézel,akkor az a dolog jusson eszedbe,amiért magadra tetováltattad?
2017. jún. 17. 19:59
 12/19 A kérdező kommentje:
"tíz éve még nem tetováltattál volna magadra mert még nem volt divat" ki kell hogy ábrándítsalak:11 éves korom óta szeretnék tetoválást.Már 3éve meg van hogy pontosan mit de várni akartam vele, nehogy megváltozzon a véleményem. Hogy mennyien szerettek kötekedni...a kérdésem szimplán annyi volt hogy mennyire gyakori a sellő,de leginkább azt kritizáljátok hogy "jajj ha kérdést teszel fel róla akkor divatból varratsz,meg kamuindokokat találsz ki"Akik ilyenekről irkáltak azoknak üzenném hogy előbb tanuljatok meg olvasni,és gyakoroljátok még kicsit a szövegértést mert nem azt kérdeztem megcsináltassam e..szimplán hogy milyen gyakori.. -.-
2017. jún. 17. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mik ezek a válaszok jézusom... Nem az volt a kérdés, hogy varrasson-e, bár látom a szövegértés nem az erősségetek. Nem értem, hogy a 21. században egy tetoválás, miért veri még mindig így ki a biztosítékot, szerintem igenis benne van, hogy van aki így fejezi ki önmagát, vagy valami fontos eseményt, ami meghatározó volt, azt így szeretné maradandóvá tenni.

Nekem is van egy tetoválásom, a csuklómon, egy liliom. Hasonló okokból, mint a kérdezőnek, a nagymamámra emlékeztet, aki nagyon közel állt hozzám, de van még egy kis háttértörténete, amit itt nem írnék le, mert gondolom belekötnétek. Egyszerűen ha ránézek, akkor olyan, mintha még mindig itt lenne, vissza tudnám hozni az elmúlt pillanatokat. A tetoválás nem valami pokolból jött dolog, igen, sokan tetováltatnak, hogy kicsit kézzelfoghatóbb emléket kapjanak.

Kérdező, te meg varrasd csak azt a sellőt, én még senkin nem láttam, de amúgy is, ha számodra ez fontos, akkor ne érdekeljen hányan viselnek ilyet, az ő történetük más. :)

2017. jún. 17. 23:23
 14/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem teljesen mindegy, ha neked tetszik. Ha nem lenne jelentése, és csak divatból tetováltatnád magadra, az is kizárólag a te dolgod lenne.

Nekem van "tömegtetkóm", amit azért csináltattam, mert megtetszett.

Szóval én ezen nem aggódnék :D

2017. jún. 17. 23:45
 15/19 anonim válasza:
Szerintem szép gesztus! Tudod, hogy neked sokat jelent, ezért ne foglalkozz azokkal akik szándekosan belédkötnek. :) ÉN abszolút nem tartom tömeg tetoválásnak.
2017. jún. 18. 11:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :)
2017. jún. 18. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:
nem tömeg egyáltalán, sztem nagyon jó
2017. jún. 18. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon találkoztam az elmúlt 4-5 évben sellő mintával. Valamikor a 16. század környékén tömegminta volt. Mármint a tengerészeknél, de ott sok minden az volt egészen a 20. századig. Tömegnek olyan minta számít, amit ctrl+c - ctrl+v alapon minden módosítás nélkül varratnak az emberek (lásd madárkák az elfújódó virágból, stay strong és hasonló meseszép szavacskák, végtelenjel, violin-basszus kulcsok, hangjegyek,...stb., aztán a tipikus koponyák...) az nem tömeg, ami egyedi. Amit te rajzolsz, amit te rajzoltatsz, amit te találsz ki. Egy sima sellő? Lehet tömeg. Egy sellő, ami egy félbevágott almából szökken ki, aminek a farka nem pikkelyekből, hanem számokból áll, vagy valami más furcsaságból, ruhájának mintája sem átlagos, az egész színes dotwork alapon kiindulva watercolor stílusba átmozdulva helyenként... cifrázzam még? :)

Választasz, amit választasz. Ha tényleg szeretnéd, tényleg fontos, akkor úgysem fog érdekelni, hogy mennyire tömeg, mert a legtömegebb tömegből is ki lehet a teljes egyediséget hozni. Lényeg az igényesség, minőség. Ha ezek megvannak, akkor már nem tömeg.

Sok sikert, hajrá!

2017. jún. 18. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyugodtan csináld, a tömeg akkor tömeg, neked jelent valami és ez a lényeg.

Én is biztos kapni fogok majd a fejemre mert "divat tetkóm" van mert annyit fog látni a laikus hogy watercolor, ami népszerű, azt már nem hogy egyedileg van terveztetve a hozzám közel álló kisállataimból, addig megy a látás hogy egy most "divat" stílus ezért nyilvánvalóan tucat, ábrázoljon egyébként bármit.

2017. jún. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!