Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen fajta szemöldöktetoválá...

Milyen fajta szemöldöktetoválások vannak?

Figyelt kérdés
Van ami 5 ev utan kikopik ha jol sejtem...
2017. jún. 12. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy sminktetoválás nem marad meg örökké. Különben meg attól füg kinek milyen a bőre. Valakinek kikopik fél év után, valakinek 20 évig szép.

Vannak teljes satír, szálazott, van már az új fajta microblanding is ami teljesen természetesnek tűnik.

2017. jún. 12. 10:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem pont az a fajta kene ami ugy nez ki mint a termeszetes... az meddig lenne a boromon? Vagy melyik erne meg jobban?
2017. jún. 12. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem szálas van, bár van szemöldök szőröm is bőven. Én azért csináltattam meg mert mindig festettem és meguntam. Imádom. Nekem most lesz egy éves és nekem nincs kikopva. Ezért mondom hogy ez sajnos bőrfüggő. Valakinek pár hónap alatt kikopik.

Ez microblanding technika.

[link]

Igazából nem tudom mi a különbség a szálas és eközött mert végülis ugyanúgy néz ki. :D

2017. jún. 12. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs szemoldokom es meguntam rajzolgatni, azert kene valami tartosabb... de majd meglatom hogy lesz..
2017. jún. 12. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon természeteset akarsz akkor mindenképp szálasat csináltass. És csak jó helyen.
2017. jún. 12. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Softpowder technika a legújabb most teleken olyan hatást kelt mint egy szépen festett ápolt szemöldök.
2017. jún. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!