Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Így tetováltathatok nyáron?

Így tetováltathatok nyáron?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első tetoválásomra készülök. Mivel tudom, hogy nyáron rosszabb tetováltatni, már tavasszal szerettem volna, csak a szalon amit kinéztem, nem vállal 18 éves kor alatt. (Június 11-én leszek 18). Az lenne a kérdésem, hogy ha nagyon vigyázok, akkor tetováltathatok nyáron? Tehát kerülném a napsugárzást, mivel bokámra lesz a tetoválás, hosszúnadrágot hordanék. Nem mennék strandolni csak majd július végén, vagyis nem áztatnám. Ha már strandolhatok, ezen a nyáron még nap tejezném. Emellett fertőtleníteném a fóliázás ideje alatt, hiszen a melegben jobban szaporodnak a baktériumok. Ha ezeket betartom lehet esélyem szép tetoválásra? Vagy más probléma is előfordulhat, és mindenképpen várnom kell őszig? Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. máj. 31. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire túl spilázni.

Elég ha leragasztod hogy ne érje nap. Kenegesd. amennyire csak lehet legyen szabadon úgy hamarabb gyógyul ha meg a nap se süt ne takard le. Vízbe meg 3-4 hét mulva mrhrtsz nem kell másfél honapot várni.

2017. máj. 31. 19:48
 2/2 Metionin ***** válasza:
Én pont június 12-én megyek, érzékeny, fehér, napallergiás bőröm van. Azt mondta a tetováló, hogy elég ha letakarom az első napokban, ha legyógyult, akkor pedig kenhetem rá ugyanazt az 50 faktoros fényvédőt, mint amit az arcomra használok. A strandot nem tudom, oda nem járok.
2017. jún. 1. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!