Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kirúghatnak a tetovállásom...

Kirúghatnak a tetovállásom végett?

Figyelt kérdés
Tél elején kerultem a munkahelyemre fogyatekosok otthonaban dolgozom. Akkor még nem tudták hogy van tetovállásom mert hosszu ujju felsot viseltem es mindig takargattam,feltem hogy kirugnak vagy rossz szemmel neznek ram. Most hogy mar itt a jo ido mindenki kerdezgeti hogy "nincs meleged hosszu ujjuba"?. Félek a reakcioktol es hogy majd kigunyolnak hogy "mivan nem merted megmutatni"? Vagy netan elkuldenek. Masoknak is van tetovallasuk kinek kissebb kinek nagyobb van akinek a laban van akinek a csuklojan. Nekem egy egesz alkaros tetovallasom van. Tanacstalan vagyok kérlek segitsetek koszonom az ertelmes normalis valaszokat elolre is!
2017. máj. 31. 07:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki, de ezzel nem indokolhatjak sose tudod meg ha amiatt rúgtak ki..
2017. máj. 31. 08:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem indokolhatjak?
2017. máj. 31. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem legegyszerűbb megkérdezni a főnököt, hogy probléma-e. Akár úgy is, hogy gondolkozol rajta hogy tetováltass, de felmerült hogy esetleg a munkahelyen nem engedik.

Ilyen helyen egyébként szerintem nem gáz, multiknál, bankokban szokott az lenni.

2017. máj. 31. 12:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat!
2017. máj. 31. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha az van rajta, hogy "Halál a debilekre!" akkor igen valószínű. Egyébként ezért nem rúghatnának ki...
2017. jún. 1. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Magyarországon igenis kirughatnak a munkahelyedrol csak azert mert tetovalasod vagy pcd van mert az nincs vedet tulajdonsagnak minősítve.
2017. jún. 1. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha kirugnak a melóhelyedről akkor barátom igen primitiv munkahelyed van. Én anno rendőrségre jelentkeztem és voltak ott akiknek egész karos tetoválás volt pedig a rendőrnek van egy olyan alapja h példát kell mutatni a por népnek mégsem kötöttek bele. Suliban szintén van aki irodista és teli van varrva a teste ruha alatt is látszik (nő).

Manapság egyre elfogadottabb a tetoválás mert sokaknak van, kb akkor az országban minden 2. ember munkanélküli lehetne ilyen ok miatt. Azért a két intézmény amit felsoroltam meg a tied közt van különbség. Nem rugnak ki érte, ha igen akkor meg elküldeném a halál fas/ába a főnöködet és lépnék onnan, nem dolgoznék olyan helyen ahol nem tűrik meg a stilusom...

2017. jún. 1. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha másoknak is van tetoválása, akkor tuti nem kizáró ok.

De akár megkérdezheted a főnöködet is, hogy mi a helyzet, elmondhatod neki, hogy azért voltál eddig hosszú ujjú felsőben.

Ha teszem azt nem lehet,akkor max vékonyabb ingekben elvagy amíg nem találsz másik helyet.

De biztosan lehet, egyre kevésbé foglalkoznak vele, nagyon sok embernek van már tetoválása és a kutyát nem érdekli.Pár öreg biztos megbotránkozik, de azon kívül nem nagyon érdekel senkit.

2017. jún. 2. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha másnak is van tetoválása, akkor nem fognak a tiédbe belekötni.

Másrészt felnőtt emberekről, munkából adódóan olyanokról beszélünk, akik remélhetőleg empátiával rendelkeznek.

Senki nem fog gúnyolni amiatt, hogy elkezdesz rövid ujjút hordani. Különben is, amilyen őrült idő volt mostanában, az emberek 80%-a egyik napról a másikra váltott kabátról rövidnadrágra. :)

(Egyébként magam is szociális szférában dolgoztam, soha nem jelentett gondot a tetoválás. Kollégák között volt nő, akinek teljes alkaros tetoválása volt. :) )

2017. jún. 2. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat, kedvesek vagytok. Megnyugtattatok! :)
2017. jún. 3. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!