Ki tetováltat ananászt a nyakára? Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
őszintén nem értem2017. máj. 27. 21:09
1/10 anonim válasza:
Még szerencse, hogy sehol nincs előírva, hogy ezt neked érteni kell. Jobb dolgod (esetleg értelmes kérdésed) komolyan nincs?
3/10 A kérdező kommentje:
youtube videós gyerek
2017. máj. 27. 21:12
4/10 A kérdező kommentje:
ja meg ott láttam
2017. máj. 27. 21:14
5/10 anonim válasza:
senki se normális, aki tetováltat
6/10 anonim válasza:
Nyugodjatok meg, az se normális, aki a másik tetoválásával foglalkozik, meg az alapján ítélkezik.
7/10 anonim válasza:
Mi bajod az ananásszal? Ha almát tetováltatott volna, attól jobban éreznéd magad?
8/10 anonim válasza:
"senki se normális, aki tetováltat" Jaj jaaaaj mi lesz most. Minden tetovált magába fordul sírni. Nem.
9/10 anonim válasza:
én azokatnem vágom, hogy álomfogó (miaf..vagy te, indián?!), rózsa(kertész vagy-e?), vasmacska (élőben még nem látott olyat), meg az ilyen kárpediem meg delfin meg forever végtelen jel meg ezek... ezeken nagyon kiborulok. ja, meg már a madár, mega tollak... jajj,istenkém:D
10/10 anonim válasza:
Normális. Neki az a minta tetszik, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!